Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-09-08 08:10:30)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sh 28 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 40.

 

Eile toimus 5 liiklusõnnetust, neist 1 tõukerattaga, milles viga sai kokku 5 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 5 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 146 Ukraina kodanikku, kellest 94 ei plaanivad esialgu Eestisse jääda.

 

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

6. septembril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval ründas 54-aastane mees pudeliga 58-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

 

6. septembril teatati, et Kesklinnas A. Weizenbergi tänval asuvas korteris ründas joobes 39-aastane mees oma abikaasat, 46-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

6. septembril teatati kaklusest Põhja-Tallinnas Kopli tänaval, milles sai viga 19-aastane mees. Ründajad lahkusid enne politsei saabumist.

 

6. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Paagi tänaval lõi seni tuvastamata isik kepiga 73-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

 

6. septembril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval majas ründas 18-aastane mees 43-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni.

 

Vargus

6. septembril teatati, et Lasnamäel Ümbera tänaval on sisse murtud autosse ja varastatud sealt tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

6. septembril teatati, et Kose vallas lasi 43-aastasne mees 57-aastasele mehele pipragaasi näkku. Politseinikud pidasid pipragaasi laskja kinni.

 

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril teatati konfliktist kahe mehe vahel Maardu linnas. Politseinikud pidasid ühe neist kinni, kiirabi toimetas teise haiglasse.

 

 

Piiriturvalisus

6. septembril soovis Tallinna lennujaamast lahkuda lennuga Kutaisi 1996. aastal sündinud Gruusia kodanik, kes on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 55 päeva (kõik päevad Eestis). Mehele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv 50 trahviühikut, summas 200 eurot, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeld 3 kuud.

 

6. septembril saabus Tallinna lennujaama Kutaisist 1982. aastal sündinud Gruusia kodanik, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Peale menetlustoiminguid toimetas Tallinna piiripunkti patrull isiku kinnipidamiskeskusesse.

 

6. septembril teatas Tallinna lennujaama koordineerimiskeskus, et GH kassa juures on agressiivne naisterahvas. Tallinna piiripunkti patrull selgitas kohapeal välja, et tegemist 1965. aastal sündinud Itaalia Vabariigi kodanikuga, kes oli juba rahunenud. Isik oli lennult Rooma jäänud maha, kuna ei tahtnud maksta pagasi eest. Patrull vestles naisterahvaga ja andis talle Itaalia saatkonna kontaktid. Naine rahunes ja jäi lennujaama avalikule alale.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

6. septembril varastati Tartus Nooruse tänavalt robotmuruniiduk. Kahju on 2500 eurot. Kuriteo toimepanija ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

6. septembril pöördus Tartu teenindussaali Usbekistani kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel avastati, et mees on viibinud seadusliku aluseta Schengeni alal viis päeva ning veetnud neist kolm Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

 

6. septembril saabus Koidula maanteepunkti Moldova kodanik, kes esitas piirivalvuritele võltsimistunnustega juhiloa. Dokument võeti hoiule ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmus

6. septembril laekus politseile info, et Jõhvis elavale 60aastasele naisele helistasid kelmid, kes tutvustasid ennast politseiametniku ja pangatöötajana ning võtsid tema nimele laenu ning lisaks tegi kannatanu kelmidele ka ülekande. Kahju kokku 11000 eurot.

 

Kehalised väärkohtlemised

6. septembril tungis Narvas Joala tänaval 42aastane mees kallale enda 38aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

6. septembril lõi Toila vallas 35aastane mees enda naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

6. septembril Narvas Võidu prospektil tungis 31aastane mees kallale enda eksabikaasale. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril Tapal Valve tänavas lõi alkoholijoobes 43aastane naine tüli käigus ühe korra oma 53aastast meest noaga. Kiirabi viis kannatanu haiglasse ja tema seisund pole eluohtlik. Politsei alustas kriminaalmenetluse.

Piiriturvalisus

5. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Ukraina, viiel Venemaa ja kaheksal Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Asja rikkumine ja hävitamine

6. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 5. septembrit lõigati Põhja-Pärnu vallas talu maadel katki 692 silorulli, millega tekitati ettevõttele varalist kahju ligi 93 000 eurot.

 

Saaremaa

 

Asja omavoliline kasutamine

7. septembril sai politsei teate, et Saaremaal Sandla külas varastati sõiduauto Volkswagen Polo. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.