Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu ettevõtete digitaliseerituse tase on hea (2023-09-07 07:58:57)


Foto: Ragnar Vutt

Tartu läbis tehisintellekti- ja robootikakeskuse AIRE (AI & Robotics Estonia) digiküpsuse hindamise, millest selgus, et siinsete tööstusettevõtete digitaliseerituse tase on üks paremaid Eestis.

 

Küll aga konkureerivad siinsed ettevõtted nii Euroopa kui ka ülejäänud maailmaga ja kahjuks jääb Eesti tööstuse digitaliseerituse tase Euroopa Liidu keskmisele endiselt alla. Erilist tõuget digitaliseerimise arendamiseks vajavad väikese- ja keskmise suurusega ettevõtted.

 

Tartu linnavalitsus toetab kohalikes ettevõtetes digitaalsete lahenduste kasutuselevõttu, et seeläbi kasvatada Tartu ettevõtete konkurentsivõimet ja efektiivsust.

 

"Jätkame digitaliseerimise toetamist töötleva tööstuse, ehituse, hulgi- ja jaekaubanduse, veonduse ja laonduse ning majutuse ja toitlustuse tegevusvaldkonnas tegutsevates ettevõtetes, sest just neis valdkondades on digitaliseerimise ja lisandväärtuse kasvamise vahel suurim seos," ütleb ettevõtluse arengu osakonna valdkonnajuht Katrin Kask.

 

Digitaliseerimiseks makstava toetuse suuruseks on kuni 5000 eurot ettevõtte kohta, ettevõtte omafinantseering peab katma kuludest vähemalt 30 protsenti.

 

Lisainfo: https://www.tartu.ee/et/digitaliseerimise-toetus

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.