Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-09-06 07:08:32)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 55 varavastast kuritegu, sh 39 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23.

 

Eile toimus 3 liiklusõnnetust, milles sai viga 3 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 5 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 121 Ukraina kodanikku, kellest 37 ei plaani esialgu Eestist lahkuda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

4. septembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval ründas seni tuvastamata isik 41-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

4. septembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval rünnati trepikojas 56-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

4. septembril teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel korteris ründas 43-aastane mees oma elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

4. septembril teatati, et Kesklinnas Virmalise tänaval korteris ründas alkoholijoobes 83-aastane mees oma abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

Politseile laekus teade, et Tartu Ülikooli jalgrattahoidjast varastati jalgratas Scott Aspect 960 väärtusega 400 eurot.

 

Politseile laekus teade, et Tartus Turu tänava rattahoidikust varastati lukustatud elektritõukeratas Xiaomi M365 Pro. Kahju 300 eurot.

 

Politseile laekus teade, et lühiajaliselt renditava korteri lukustatud ja rentnikele mittekasutusse antud toast varastati üürniku poolt alkohoolseid jooke, koolikott ja Apple Ipad. Vargusjuhtumi täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Valeraha teated

Politseile laekus teade, et Tartu sularahakeskuses avastati võltsimistunnustega üks 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

 

Jõgevamaa

 

Kelmus

Politseile laekus teade, et kannatanu isikuandmeid kuritarvitades võeti tema teadmata ja tema nimele laenukohustusi erinevatelt kiirlaenu ettevõtetelt ja asutustelt. Esialgsetel andmetel on toimepanijaks kannatanu lähisugulane. Kahju kokku 26 080 eurot.

 

Viljandimaa

 

Ähvardamine

4. septembril laekus politseile info, et Viljandi vallas ähvardati 23-aastast meest korduvalt kehavigastuste tekitamisega, samuti ähvardasid samad isikud kannatanut tema kodu ukse taga relvataolise esemega. Politseile on ähvardajate nimed teada ning juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Moldova ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

4. septembril teatati politseile, et Narvas Sepa tänaval lõi 58-aastane mees 40-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

4. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Moldova ja kolmel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Arvutikelmus
4. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et augustis leidis Saaremaal elav naine veebilehe, kus pakuti võimalust investeerida. Naisega võeti ühendust ja tema mobiiltelefoni paluti salvestada Anydesk programm, mille kaudu kanti naise pangaarvelt raha ja võeti tema nimele laenu. Kui naine soovis oma raha tagasi saada, küsiti selle eest lisaraha, mille naine ka üle kandis. Kokku tekitati kelmusega varalist kahju ligi 38 000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.