Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tarkusepäeval esinevad Tartu kesklinnas Villemdrillem ja üle 200 tantsija (2023-08-28 14:18:32)


1. septembril toimuval tarkusepäeval on kohal Tartu huvitegevuse pakkujad ning laval astub üles üle 200 tantsija. Õhtu peaesineja on tuntud räppar villemdrillem.

 

Traditsiooniline koolialguse suursündmus toimub Tartu kesklinnas Küüni tänaval ja Keskpargis kella 15st kuni 21ni. Tarkusepäeval osalevad Tartu parimad huvikoolid ning huvitegevuse pakkujad, kelle juures saab end proovile panna, uurida uusi võimalusi ning osaleda töötubades. Teiste hulgas on kohal näiteks Artistic Flow Studio, kes pakub tsirkuse ja tuletantsu töötubasid. Samuti saab mängida jalgpalli, proovida akrojoogat ning hõljuda zorb-pallide sees.

 

Kell 18 on kohal ka tunnustatud laulja, laulukirjutaja ja muusikaprodutsent Karl Killing, kellega huvilistel on võimalus kohtuda ja küsimusi küsida.

 

Ürituse eestvedaja Tartu Noorsootöö Keskuse projektijuhi Helen Toomsalu sõnul tuleb päev mitmekülgne ning tegevusi jagub kõigile, olenemata vanusest või huvidest. Üritus kogub tuure Re Rosas etteastega, mil korraga on esinemas üle 150 tantsija. Päeva vältel on sotsiaalmeediasse sisu loomas eesti noorte seas populaarne tiktokker Merys.

 

Ürituselt ei puudu ka toitlustajad, kes pakuvad terve päeva vältel head ja paremat kehakinnituseks. Lähis-Ida toiduelamust pakub Köömen, mida kutsutakse rahvusköökide pärliks. Tarkusepäeval pakutav toit on mugav näpu vahelt söömiseks, valmib kohapeal värskest toorainest ning on hea maitse ja kvaliteediga. Valikut jagub kõigile, sealjuures on lai valik ka veganitele.

 

Päeva korraldab Tartu Noorsootöö Keskus. Sündmust rahastavad Tartu linn ja Tartu Kaubamaja. Sündmust sponsoreerivad AS Balbiino, AS Salvest, Estinvait OÜ (Kommipomm), Tartu Veekeskus OÜ (Aura Keskus), Eesti Rahva Muuseum, Tere AS, Brain Games OÜ, Militaarseiklus Tartu OÜ, A. Le Coq AS, MTÜ Must Kast, Lange Motokeskus, OÜ EscapeTartu, Balsnack International Holding AS, Krempel OÜ, Kingiabi OÜ, Seik OÜ, Yumcha bubble tea

Allikas: Tartu LV 28.08.2023 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.