Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-08-25 06:47:53)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, sh 25 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

 

Registreeriti kaheksa inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles hukkus üks inimene ja sai vigastada seitse inimest. Juhtimiselt kõrvaldati üks alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 148 Ukraina kodanikku, kellest 83 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

23. augustil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel korteris ründas 28-aastane mees enda elukaaslast, 28-aastast naist. Politsei pidas ründaja kinni.

 

23. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval tekkis konflikt pereliikmete vahel, mille käigus sai 21-aastane mees kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

23. augustil teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval korteris lõi alkoholijoobes 50-aastane mees enda elukaaslast, 49-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

23. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Manufaktuuri tänaval ründas seni tuvastamata mees meelelahutusasutuse töötajaid, mille käigus sai 23-aastane naine vigastada. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

23. augustil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval parkimismajas lõi 59-aastane mees 43-aastast meest ja 43-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

23. augustil teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris lõid kaks meest 39-aastast meest. Kannatanu toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vargus

23. augustil teatati, et Maardus Vana-Narva mnt varastati ehitussoojakust erinevaid tööriistu ja lasernivelliir. Vargusega tekitati kahju umbes 2500 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust, sest Jõgeva linnas Pargi tänaval asuva maja lukustamata trepikojast varastati augusti keskel kaks Xiaomi elektritõukeratast. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

23. augustil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kastre vallas ründas 57-aastane mees 34-aastast naist.

 

Arvutikelmus

23. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest politseisse pöördus Tartumaal elav naine, kelle pangakaardilt broneeriti 383 eurot, millele ta polnud nõusolekut andnud.

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust, sest Tartus Anne tänavalt varastati sinist värvi jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 599 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja ta andis reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

24. augustil teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil lõi alkoholijoobes 35-aastane mees endist abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et Narvas Papli tänaval asuvast suvilast varastati ajavahemikul 20.-23.augustil luku murdmise teel televiisor ja kalastustarbed. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

 

Piiriturvalisus

23. augustil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Moldova kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

23. augustil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 13 Moldova, kolmel Serbia, Venemaa ja Ukraina ning ühel Tadžikistani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Asja rikkumine ja hävitamine
23. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et 16. augustil avastati Türi raudteejaamas seisva reisirongi kabiini küljelt grafiti. Sodimisega tekitatud kahju on umbes 4500 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

24. augusti varahommikul sai politsei teate, et Türi vallas korterelamus lõi 63-aastane mees oma 69-aastast elukaaslast, kes sai viga.

 

Pärnumaa


Kelmus

23. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et Pärnumaal elav mees leidis selle aasta veebruaris internetist investeerimisvõimaluse reklaami ja täitis avalduse sooviga investeerida. Pärast avalduse täitmist võttis temaga ühendust inimene, kes tutvustas ennast investeerimisettevõtte töötajana ja selgitas, et avatud kauplemiskontolt saab igal ajal raha välja võtta. Mees tegi talle antud arveldusarvele mitmel korral erinevates summades ülekandeid, kuid ühel hetkel sai info, et tema kauplemiskonto on blokeeritud ja temalt küsiti kauplemiskonto kindlustamise eest 20 000 eurot. Kokku tekitati kelmusega kahju üle 67 000 euro.

 

Avaliku korra raske rikkumine

23. augustil sai politsei teate, et Pärnu linnas Papiniidu tänaval parklas ähvardas joobes 25-aastane mees taksojuhti ja ümbritsevaid inimesi ja vehkis nende suunas metallist toruga. Politsei pidas mehe kinni.

 

Vargus

23. augustil sai politsei teate, et Lääneranna vallas lõhuti ukselukk ja siseneti angaari, kust varastati tõstuk Balkancar. Vargusega tekitatud kahju on esialgsel hinnangul 3000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.