Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-08-24 07:14:19)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 45 varavastast kuritegu, sh 34 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 21.

 

Registreeriti seitse inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Juhtimiselt kõrvaldati neli alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 120 Ukraina kodanikku, kellest 71 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

22. augustil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel korteris ründas 38-aastane mees enda abikaasat, 34-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

22. augustil teatati, et Lasnamäel Anni tänaval korteris läks 25-aastane mees kallale enda emale, 62-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

22. augustil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel korteris ründas 37-aastane mees enda elukaaslast, 25-aastast naist. Naine toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe kinni.


22. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval korteris lõi 54-aastane mees enda elukaaslast, 40-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholjoobes. Politsei pidas mehe kinni.

22. augustil teatati, et Lasnamäel Punane tänava korteris lõi 44-aastane mees enda abikaasat, 36-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus
22. augustil saabus lennuga Antalyast Tallinnasse Usbekistani vabariigi kodanik, kes soovis Eestisse siseneda viisa alusel, mis oli varasemalt kehtetuks tunnistatud. Mehele määrati sisenemiskeeld ja ta toimetati kuni tagasilennu võimaluseni kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Viljandimaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust, sest Viljandi vallas Paistu külas Raamatukogu teel asuvast hoonest varastati elektritõukeratas. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Venemaa ja viiel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

22. augustil sai politsei teate, et Narvas Tallinna maanteel ähvardas 42-aastane mees ebaseaduslikult omandatud tulirelvaga taksojuhti. Politseinikud pidasid mehe kinni ning võtsid tulirelva hoiule.

 

Piiriturvalisus

23. augustil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Venemaa, kolmel Ukraina ning kahel Gruusia ja Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

22. augustil sai politsei teate, et Lihulas lõhuti ettevõttele kuuluva hoone sein ja varastati sealt erinevaid elektrikaableid, maanduslatt, plekkvann ja puitpelletite valmistamise matriits. Tekitatud kahju on esialgsel hinnangul umbes 6200 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

22. augustil sai politsei teate, et Pärnus korterelamus läks 32-aastane naine kallale 61-aastasele mehele, kes sai viga. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.


Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. augustil sai politsei teate, et Kuressaare linnas ettevõtte territooriumil läks 46-aastane mees kallale 49-aastase naisele. Asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.