Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
19. juunil külastab põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Võrumaad (2007-06-18 12:05:43)


19. juunil külastab põllumajandusminister Helir-Valdor  Seeder Võrumaad, et tutvuda allasutustega ning kohtuda koostööpartneritega.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi Võrumaa visiidi eesmärk on  saada tagasisidet ministeeriumi poolt väljatöötatud maaelu arengukava  2007-2013 meetmete ja nõustamisteenuste kohta.

Kell 8.30 külastab minister Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti kohalikku bürood ning Veterinaar- ja Toiduameti maakonna allasutusi. Kell 10.00 toimub kohtumine Võrumaa Talupidajate Liidu volikoguga.

Edasi tutvub minister Aivar Rosenbergi teravilja- ja rapsikasvatustaluga, Hannes Merisalu piimatootmistaluga ning Edgar Koltsi marjakasvatus- ja  ümbertöötlemistaluga.

Kell 14.00 kohtub Helir-Valdor Seeder Võrumaa Tootjate Liidu liikmetega Osulas ning tutvub Võhandu Põllumajanduse OÜ tootmistegevusega. Kell 16.00 külastab minister Võru Juust AS-i tootmisettevõtet.

Päeva lõpus külastab põllumajandusminister Tiit Niilo Nopri Talumeiereid ning Aigar Piho maaturismiettevõtet Kiidi Puhkeküla.

Ministrit saadavad visiidil põllumajandusministeeriumi maaelu arengu  osakonna juhataja asetäitja Marko Gorban ning teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Hanna Kreen.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 18.06.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.