Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus kohtub maailma loomatervishoiuteaduse eliit (2007-06-18 10:19:47)

Pühapäeval, 17. juunil Tartus alanud XIII rahvusvahelisest loomatervishoiu kongressist võtab osa üle 300 tippteadlase 40 riigist.

17.–20. juunini vältavale kongressile on saabunud üle 300 loomatervishoiu teadlase mitmelt mandrilt: Euroopa riikide kõrval ka Austraaliast, Brasiiliast, Indiast, Egiptusest, Nigeeriast, Alžeeriast. Kongressi korralduskomitee esimehe, Rahvusvahelise Loomatervishoiu Ühingu ISAHi asepresidendi ja Eesti Maaülikooli õppejõu Andres Alandi sõnul on tegu ühe suurima teadusüritusega Eestis. Kongressi korraldajaks on maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.

Kongressil käsitletakse põllumajandusloomade pidamiskeskkonna ja tervise ning heaolu vahelisi seoseid, analüüsitakse loomade tervise ja tootmise kasumlikkuse seoseid erinevate pidamissüsteemide kasutamisel. Arutluse all on ka uued arengud ja võimalused loomade transpordil ning automaatsel täppispidamisel, loomade tervise seos toiduohutuse ja rahvatervisega jpm.

Osalejad külastavad ka Eestimaa põllumajandusettevõtteid.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 18.06.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.