Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maasikate hind langeb veelgi (2007-06-18 08:20:13)

Kuigi seoses kodumaise kauba pealetulekuga langes maasikakilo hind viimase nädala jooksul ligi 50 krooni võrra, ennustavad maasikamüüjad, et hinnad langevad tuleval nädalal veelgi.

 

«Ma arvan et nädala jooksul läheb alla, sest maasikamüüjaid tuleb veel juurde, sest igal pool pole maasikas valmis, ja kui kõik jõuavad kohale, ilmselt lähinädalatel läheb hind veel alla ja siis hakkab tõusma,» rääkis Halika talu perenaine «Aktuaalsele kaamerale», vahendab ETV 24.

 

«Möödunud nädal oli maasikas alla 120 ja 100, aga siis oli ainult paar müüjat,» teadis Nõmme turu müüja Aimi Sildvee.

«Soojad ilmad on seda teinud et Lõuna-Eesti maasikas saab korraga valmis, nii et nädal-poolteist ja siis on maasikas läbi. No muidugi tuleb jääke, aga midagi erilist pole.»

 

Et kuum päike ja niisked põllud on kodumaise maasika eelmise aastaga võrreldes paari nädala võrra varem valmis teinud, pole turul erilist minekut importmaasikal.

Vähemalt selle nädala arvestuses on Eesti maasikas Poola omale kindlalt ära teinud.

 

Maasikauputus tõotab kesta veel mitu nädalat. Laupäeval maksis väike maasikas turul 20 ja 30 krooni vahel. Suurema marja kilohind oli 50 krooni.

 

Allikas: www.tarbija24.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.