Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Liiklusinfo ja PPA ööpäevasündmused (2023-08-16 07:11:17)


Eile toimus 6 liiklusõnnetust, neist 3 tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati 10 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Liiklusõnnetused

15.08.2023 kella 07.59 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse pst 90 juures, kus esialgsetel andmetel juhtis 45-aastane mees sõiduautot Volkswagen Passat ja sõitis vastassuunda ning põrkas kokku talle otse vastu liikunud nelja sõidukiga (Peugeot Partner, mida juhtis 45-aastane mees; kaubik Iveco, mida juhtis 27-aastane mees; BMW 330D, mida juhtis 25-aastane mees ja Dacia Logan, mida juhtis 34-aastane naine). Seejärel põrkas Volkswagen kokku temaga samas suunas liikunud sõiduautoga Ford Mondeo, mida juhtis 49-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse Volkswageni, Peugeot, BMW, Dacia ja Fordi juhid.

15.08.2023 kella 09.20 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Saarde vallas Surju külas Valga-Uulu maantee 116. kilomeetril, kus 28-aastane mees juhtis veokit Scania ja tahtis sooritada vasakpööret. Enne manöövri sooritamist aeglustas juht sõidukiirust ja veokile tagant lähenenud mootorratas Yamaha, mida juhtis 22-aastane mees, sooritas ebaõigelt valitud kiiruse tõttu äkkpidurduse ja kukkus. Mootorrattur toimetati haiglasse.

15.08.2023 kella 15.05 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Kassi tn 16 juures kergliiklusteel, kus 38-aastane mees sõitis elektrilise tõukerattaga ja kasutas sõidu ajal mobiiltelefoni, ning kaldus vastassuunda ja sõitis otsa 31-aastase mehe juhitud jalgrattale. Mõlemad juhid toimetati haiglasse.

15.08.2023 kella 15.38 ajal juhtus liiklusõnnetus Maardu linnas Veeru tn 6 juures, kus 39-aastane mees sõitis elektritõukerattaga ja kukkus. Tõukerattur toimetati haiglasse kontrolli.

15.08.2023 kella 15.51 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Lasnamäe tn 36 juures, kus 20-aastane mees sõitis jalgrattaga ja kukkus. Jalgrattur toimetati haiglasse kontrolli.

15.08.2023 kella 19.38 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Purde 30 juures, kus 24-aastane mees sõitis elektrilise tõukerattaga ja keeras ette tagant rulaga liikunud 25-aastasele mehele ja toimus kokkupõrge. Tõukerattur toimetati haiglasse.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

 

Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 77 varavastast kuritegu, sh 57 vargust ning üks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27. Registreeriti viis inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 12 alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 132 Ukraina kodanikku, kellest 83 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

14. augustil teatati, et Pirital Nurmenuku teel asuvas majas lõi 45-aastane mees 58-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

 

Vargus

14. augustil teatati, et Pirital Kase tänaval on sisse murtud sõidukisse ja varastatud gaasianalüsaator. Vargusega tekitatud esialgne kahju 2540 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

14. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest Tartus Pikal tänaval asuva kortermaja ees olevast rattaparklast varastati jalgratas Scott Sub Cross.

 

14. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest Tartus Riia tänaval asuvast kauplusest varastati Makita akulöökmutrikeeraja. Vargusega tekitatud kahju on 329 eurot.

 

14. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest Tartus Vaksali tänaval asuva raudteejaama ees olevast rattaparklast varastati musta värvi jalgratas.

 

14. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest Tartus Riia tänaval asuvast kauplusest varastati elektritõukeratas Seqway. Vargusega tekitatud kahju on 1090 eurot.

 

Viljandimaa

 

Kelmus

14. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest politseisse pöördus mees, kes ostis Rootsist auto ning postitas Facebooki transpordigruppi palve, et uurida, kas keegi saaks aidata auto Rootsist Eestisse transportida. Temaga võttis ühendust inimene, kes pakkus transporti ning mees kandis talle küsitud summa. Pärast raha kandmist pole mees enam transpordipakkujaga ühendust saanud. Kelmusega tekitatud kahju on 1123 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kolmel Venemaa ja kaheksal Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas lõi seni tuvastamata isik 73-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. augustil teatati politseile, et Narvas Kalda tänaval lõi 49-aastane mees 39-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et Narva-Jõesuus asuvast müügikohast varastati vaba juurdepääsuteel kassast sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 3800 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 14. augusti öösel varastati Rakvere linnas kortermaja ette pargitud sõiduauto Honda Civic. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

 

Piiriturvalisus

14. augustil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa ja Moldova, kahel Ukraina ning ühel Ameerika kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. augustil sai politsei teate, et Pärnu linnas ründas omavahelise tüli käigus joobes 37-aastane mees oma 45-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Raplamaa

 

Ähvardamine
14. augusti pärastlõunal sai politsei teate Rapla linnas joobes ja agressiivsest 52-aastasest mehest, kes ähvardas oma tuttavat. Politsei kasutas mehe kinnipidamiseks sundi ja ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.