Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-08-11 07:02:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 54 varavastast kuritegu, sh 31 vargust ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 15 alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 146 Ukraina kodanikku, kellest 74 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil toimus Lasnamäel Punasel tänaval kahe mehe vahel konflikt.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil teatati, et Jõelähtme vallas lõi mees oma 47-aastast elukaaslast.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et 4. augustil on Tartus Pikalt tänavalt varastatud jalgratas Merida Crossway 20. Vargusega tekitatud kahju on 212 eurot.

 

Kehalised väärkohtlemised

9. augustil teatati politseile, et Tartus ründas 24-aastane naine samas sõidukis viibinud 32-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

10. augusti öösel lõi 39-aastane mees Tartus oma venda. Kiirabi vaatas kannatanu üle ning politseinikud pidasid 39-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Valgamaa

 

Arvutikelmus

9. augustil alustati kriminaalmenetlust, sest politseisse pöördus Valgamaal elav mees, kellele helistas juuni alguses end Tele2 töötajana esitlenud inimene, kes väitis, et mehe postkasti on sisse tungitud ning soovitas tal vahetada parooli. Väidetav Tele2 töötaja ütles, et saadab kirja ka SEB panka, et kontrollida, kas seal on toimunud kahtlaseid tegevusi. Peale seda helistas mehele end SEB panga töötajana esitlenud inimene, kes ütles, et mehe nimele on võetud laene viies erinevas pangas. Mehel soovitati laenulepingud lõpetada ja selleks pidi ta Smart-IDga oma avalduse kinnitama. Seejärel avastas mees, et tema nimele on tehtud kontod erinevatesse pankadesse ja nendelt on vormistatud laenulepingud. Kelmusega tekitatud kahju on 13 215 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargused

Politseile laekus teated, et 8. augustil varastati Kohtla-Järvel Vahtra tänava korterist autovõtmed ning seejärel ka sõiduauto Volvo s60. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

 

8. augustil varastati Narvas Tallinna maanteel seisnud Ford Transiti kaubikust tööriistad. Vargusega tekitatud kahju on 1300 eurot.

 

Kehalised väärkohtlemised

Politseile teatati, et 9. augustil puhkes Kohtla-Järvel Salu tänava korteris 57-aastase mehe ja tema eaka ema vahel rüselus, mille tagajärjel vanaproua kukkus ning vai viga. Meedikud kontrollisid eaka naise terviseseisundi üle, haiglaravi ta ei vajanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

9. augustil sai politsei väljakutse Narva-Jõesuusse E. Vilde tänavale, kus 21-aastane noormees oli löönud oma eakat isa. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Lääne-Virumaa

 

Kelmus

8. augustil pöördus politsei poole kohalik naine, kes oli saanud kõne Läti numbrilt ning mille teinud inimene rääkis naise kontol toimuvatest krüptotehingutest, mille eest tuleb helistaja sõnul makse maksta. Naisele pakuti võimalust neist kõrvale hiilida ja selleks tuli tal sisestada etteantud kohta oma PIN-koodid. Seda teinuna avastas naine, et tema kontolt on maha läinud 9650 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

9. augustil sai politsei teate, et Pärnumaal elav naine leidis Facebookis toy-puudli kutsika müügipakkumise ja tasus müüjale kutsika eest 2100 eurot. Koera ei ole naine saanud, samuti ei ole talle tagastatud makstud raha ja müüjaga ta enam kontakti ei saa.

 

Saaremaa

 

Vargus

9. augustil sai politsei teate, et Lindmetsa külas varastati ettevõtte ekskavaatori kütusepaagist vähemalt 150 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 230 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.