Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-08-10 06:55:51)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine ja 41 varavastast kuritegu, sh 25 vargust (üks eluruumist ja üks sõidukist) ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 10 alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 114 Ukraina kodanikku, kellest 63 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

8. augustil teatati, et Mustamäe linnaosas J. Sütiste teel toimus konflikt alkoholijoobes 19-aastase mehe ja 40-aastase mehe vahel. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

8. augustil teatati, et Mustamäe linnaosas Sõpruse puiesteel korteris lõi alkoholijoobes 40-aastane mees oma 36-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

8. augustil teatati, et Haabersti linnaosas Õismäe teel korteris lõi seni tuvastamata mees 35-aastast meest. Mees lahkus enne politsei saabumist sündmuskohalt. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Ukraina kodanikul, kuna inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

8. augustil saabus Tartu teenindusse Kõrgõzstani kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta oli viibinud seadusliku aluseta Eestis 146 päeva. Inimesele koostati lahkumisettekirjutus ja talle kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Ida prefektuuris teateid oluliste kuritegude kohta ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

8. augustil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise 14 Venemaa, neljal Ukraina, ühel Aserbaidžaani ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

8. augustil tõkestati Narva piiripunktis piiriületus Moldova numbrimärgiga bussile, kuivõrd selle juhil puudus sõitjate veo korraldamiseks ettenähtud dokumendid. Juhile määrati 240-eurone rahatrahv ning buss koos reisijatega suunati tagasi.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Röövimine
8. augustil sai politsei teate, et Kuressaares Põhja tänaval tungisid neli seni tuvastamata inimest kallale 18-aastasele noormehele, kes sai viga. Mehe rahakotist võeti ära 105 eurot. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.