Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-08-09 08:07:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 50 varavastast kuritegu, sh 30 vargust.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 12 alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 133 Ukraina kodanikku, kellest 76 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised
7. augustil teatati, et Lasnamäel P. Pinna tänaval tekitas 38-aastane naine 51-aastasele mehele kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus
7. augustil tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati kolmeks kuuks Schengenisse sissesõidukeeld 1972. aastal sündinud Taiwani ja Kanada topeltkodanikule, kes viibis Eestis ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Viljandimaa

 

Kelmus

7. augustil pöördus politseisse 44-aastane naine, kes soovis Facebook Marketplace'ist osta iPhone 11 Pro. Naine kandis raha Leedu pangakontole, aga pärast ülekande tegemist ei ole ta raha ega telefoni kätte saanud.

 

Võrumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. augustil teatati politseile, et Setomaa vallas lõi joobes 63-aastane mees 52-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise Venemaa, Armeenia ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Kehaline väärkohtlemine
7. augustil sai politsei teate, et Narvas Energia tänaval lõi 37-aastane mees enda elukaaslast terava esemega. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Politsei pidas lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

7. augustil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

7. augustil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Venemaa, ühel Moldova ja Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. augustil sai politsei teate, et Paides Tallinna tänaval meelelahutusasutuses lõi isiklike suhete pinnalt tekkinud konflikti käigus 40-aastane naine 42-aastast naist, kes sai viga.

 

Arvutikelmus
7. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et juuni lõpust kuni augusti alguseni võeti Järvamaal elava 49-aastase naise pangakaardiga sularahaautomaatidest välja 450 eurot.

 

Pärnumaa

 

Arvutikelmus

7. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et juuli lõpus müüs Pärnumaal elav naine Facebook Marketplace kaudu kaupa hinnaga 19 eurot ja temaga võttis ühendust inimene, kes soovis kaupa osta ja saatis naisele kullerteenuse lingi. Naine sisestas oma kontoandmed, misjärel võeti sellelt maha ligi 400 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.