Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeerium otsib Ida-Virumaa esindajat (2023-08-07 07:31:50)


Regionaal- ja Põllumajandusministeerium kuulutas välja konkursi valitsuse Ida-Virumaa esindaja leidmiseks. Uut inimest ootab ees mitmekesine töölaud ja võimalus panustada olulise piirkonna arengusse. Kandideerimise tähtaeg on 18.08.2023.

"Ida-Virumaa on mitmekesise rahvastiku ja keskkonnaga piirkond, kus on suur potentsiaal ettevõtluse arenguks, oskuslik tööjõud ja head kõrghariduse omandamise võimalused. Seal on suuremahuliste äride arendamiseks vajalik taristu ja transpordiühendused ning kõik eeldused rohepöörde eestvedajaks olemisel. Samas ei ole neid võimalusi piirkonna kasuks maksimaalselt tööle panna suudetud ning pikaajaline sotsiaalmajanduslik mahajäämus on viimastel aastatel kasvanud," ütles regionaalminister Madis Kallas. Tema sõnul on just seetõttu piirkond olnud pikalt riigi tähelepanu all ning tuleb astuda reaalseid samme olukorra parandamiseks. "Vabariigi valitsuse piirkondliku esindaja institutsiooni loomise eesmärgiks on koalitsioonileppe järgi toetada Ida-Virumaa sotsiaalmajandusliku olukorra parandamist ning riigi kohaolu suurendamist kohapeal," lisas ta.

Minister Kallase sõnul on valitsusel ja Ida-Virumaa piirkonnal valitsuse esindajale suured ootused ning seetõttu on viimastel kuudel toimunud ridamisi arutelusid loodava ametikoha sisustamise teemadel, et see vastaks vajadustele ja kõigi osapoolte ootustele. "Esindaja ülesannete ja rollide üle arutamiseks on toimunud terve hulk kohtumisi nii Ida-Virumaa omavalitsusjuhtide kui ka ministeeriumide esindajatega," selgitas ta ja lisas, et nüüdseks on olulisemad põhimõtted paika saanud ning esindaja kohale saab hakata inimest otsima.

Kandideerija peaks hästi tundma piirkonda ja selle eripärasid, olema paindlik ehk valmis tegema tööd nii pealinnas kui Ida-Virumaal ning suhtlema vabalt nii eesti- kui ka vene keeles.

"Loodame sobiva inimese välja valida hiljemalt oktoobri alguseks," sõnas Kallas.

Tutvu töökuulutusega
 SIIN.

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.