Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti esimene riiklik ilmaäpp saab kaheaastaseks (2023-08-04 08:43:00)


2021. aasta 4. augustil tuli Keskkonnaagentuur välja Eesti esimese riikliku ilmaäpiga, et pakkuda mugavat ja usaldusväärset ilmainfot nutiseadmes.

Kliimamuutused põhjustavad äärmuslike ilmastikunähtuste esinemise sagenemist nii meil kui mujal maailmas. Sellised ilmaolud võivad endaga kaasa tuua suuri riske, millega toimetulemiseks peame ka siin valmis olema. Keskkonnaagentuur jälgib 24/7 Eesti ilmaolusid ja vajadusel annab hoiatused ohtlike ilmastikunähtuste kohta, mis jõuavad inimesteni ka ILM+ äpi vahendusel.

Selle aasta jooksul on äpile lisandunud ligi 20 000 aktiivset kasutajat, kokku on neid tänaseks üle 65 000. Oleme väga tänulikud, et äpi kasutajad panustavad ka ise aktiivselt ilmavaatlustesse, edastades ILM+ kaudu ilmainfot. Viimase aasta jooksul on äppi lisatud üle 1 500 vaatluse. Keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala sõnul näitab statistika, et rakendus on igati omaks võetud ning aktiivses kasutuses. "Keskkonnaagentuur tagab Eesti inimestele õigeaegse ja usaldusväärse ilmainfo, mis aitab teha teadlikumaid igapäevaotsuseid ja suurendada turvatunnet. Oleme rõõmsad, kui eestimaalased meie andmeid kasutavad. ILM+ täiustamine käib pidevalt, et pakkuda iga aastaga aina paremat kasutajakogemust," ütleb ta.

ILM+ näitab Sinu nutiseadmes ilmainfot terve Eesti kohta. Värsked andmed laekuvad äppi iga tunni möödumisel ning lisaks vaatlusandmetele ja ilmaprognoosile saab vaadata ka iga 5 minuti järel uuenevat radaripilti sajupilvede jälgimiseks ning saada ohtlike ilmastikunähtuste kohta hoiatusi. Oleme saanud tagasisidet, et rakendust kasutavad meelsasti sportlased, ürituste korraldajad ja paljud teised, kes töötavad igapäevaselt välitingimustes.

Igaüks saab ILM+ äpi mugavalt alla laadida oma mobiiltelefoni, et vaadata, milline ilm tuleb kodukohas. Ilmaäppi saab kasutada eesti, inglise ja vene keeles ning alla laadida nii Google´i kui Apple'i äpipoodidest. Toode on reklaamivaba. Loe ILM+ kohta täpsemalt: https://keskkonnaagentuur.ee/ilmpluss

Keskkonnaagentuur hoolitseb selle eest, et oleksid alati kursis kõige värskema ilmainfoga ning saaksid end ootamatute ja ohtlike ilmastikunähtuste eest kaitsta.

Allikas: Keskkonnaagentuuri 4. augusti 2023. a. pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.