Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-08-04 07:45:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 106 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 69 varavastast kuritegu, sh 43 vargust.

 

Ööpäeva jooksul juhtus viis liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati 13 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 91 Ukraina kodanikku, kellest 38 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

2. augustil teatati, et Kesklinnas liikuvas bussis lõi seni tuvastamata mees 21-aastast naist.

 

2. augustil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel lõi 47-aastane mees 21-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

Politseile laekus teade, et Tartus Tiigi tänava rattahoidlast varastati lukustatud elektriline jalgratas. Vargusega tekitatud kahju ja üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

31. juulil varastati Tartus Narva maantee õppeasutuse juurest lukustamata jalgratas. Kahju on umbes 250 eurot.

 

26. juulil varastati Tartus Anne tänava eramu eest lukustatud elektrijalgratas. Kahju on 1000 eurot.

 

Röövimine

Ööl vastu 2. augustit sai politsei väljakutse Tartus Turu tänavale, kus 33-aastane mees oli aega veetnud ning alkoholi tarvitanud kolme võõra mehega. Ühel hetkel muutusid võõrad mehed aga agressiivseks, ründasid kannatanut ning võtsid temalt ära rahakoti, milles umbes 500 eurot sularaha ning pangakaardid. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks traumapunkti ning juhtunu täpsemaid asjaolusid ning ründajaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kümnel Moldova ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil sai politsei teate, et Narvas Kangelaste prospektil lõi seni tuvastamata isik 20-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

2. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Mõisa teel asuvas korteris lõi 38-aastane mees 64-aastast naist. Politsei pidas lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Narvas elav mees, kellele helistasid kelmid tutvustades ennast erinevate organisatsioonide esindajatena. Viimane kelm palus mehel arvutisse pettuse peatamise ettekäändel arvutisse alla laadida Anydesk programmi ja sisestada enda pangaandmed, mida kannatanu ka tegi. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on kadunud 3300 eurot.

 

Piiriturvalisus

2. augustil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Venemaa, ühel Iisraeli, Ukraina, Kanada ja Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargused

2. augustil sai politsei teate, et 28. augustil kella 4 ajal öösel sisenesid seni tuvastamata isikud baari Pärnus Mere puiesteel ja varastasid juhtmevaba kõlari, energiajooke ja alkoholi. Vargusega tekitatud kahju on umbes 350 eurot.

 

2. augustil sai politsei teate, et nädalavahetusel varastati Rüütli tänaval meelelahutusasutuses 44-aastase naise pangakaart, millega võeti sularahaautomaadist välja 2340 eurot.

 

2. augustil sai politsei teate, et nädalavahetusel varastati Pärnus Rüütli tänavalt jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

 

Saaremaa

 

Vargus
2. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikus 17. juuli kuni 20. juuli varastati Orissaare alevikus ettevõttele kuuluv elektriliitumise kilp, peakaitse ja elektriarvesti. Ettevõttele tekitatud kahju on ligi 490 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.