Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu raekoja infokeskuses avati Ukraina kunstniku näitus (2023-08-02 08:20:12)


Foto: Anna Ryazanova 


Alates 1. augustist on Tartu raekoja infokeskuses võimalik tutvuda Ukraina kunstniku Anna Ryazanova näitusega "Oravad ja teised loomad".

 

Osad näitusel olevaist piltidest on fragmendid Marge Pärnitsa lasteraamatu "Mustikas ja maruline jooks" jaoks valminud akvarellmaalidest. Osad aga lillelõhnalised ja siiliokkalised mälestused hetkedest, mida Anna oma sõpradele ja tuttavatele on kinkinud.

 

"Mustika lugudele illustratsioone tehes meenus mulle, kui väga ma akvarelli olen alati armastanud," ütles Anna Ryazanova, kui oli oma elu esimesed lasteraamatu jaoks mõeldud illustratsioonid valmis saanud. Nüüdseks on tema käe all valminud juba kahe lasteraamatu illustratsioonid ja kunstniku mõtted liiguvad kolmanda suunas.

 

Anna Ryazanova on sündinud, kasvanud ja õppinud Ukrainas. Ta on lõpetanud Harkivi riikliku disaini- ja kunstiakadeemia ning tema varasem põhitöö on olnud seotud erinevate seinamaalingute, freskode, sisekujunduse ja 3D visualiseerimisega. Alates 2022. aasta kevadest elab Anna Tartus, avastab lasteraamatute illustreerimise põnevat maailma ning joonistab oravaid ja teisi loomi.

 

Näitus jääb Tartu raekoja infokeskuses avatuks septembri lõpuni.

 

Allikas: Tartu uudised

 

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.