Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaagentuuri blogis: TOP 5 tähelepanekut veekasutuse 2022. aasta tulemustest (2023-07-28 08:31:29)


Keskkonnaagentuuri blogis avaldati veekasutuse 2022. aasta aruande põhjal videoloo ja põhjalikum postitus, kus toodi välja viis kõige olulisemat tähelepanekut veekasutuse tulemustest:

 

Valminud on veekasutuse 2022. aasta tulemuste aruanne, milles sisalduvad statistilise suunitlusega andmed veekasutaja vee erikasutuse kohta. Andmeid kogutakse iga aasta kevadel ning seejärel tehakse neist Keskkonnaagentuuri poolt kokkuvõtteid ja hinnatakse tulemusi.

 

Keskkonnaagentuuri juhtivspetsialist Timo Torp ütleb, et 2022. aasta aruande põhjal saab öelda, et veeteenuse keskmine hind on iga aastaga kõrgem. "See on täiesti mõistetav, sest kvaliteetse ja nõuetekohase teenuse pakkumiseks tulebki ettevõtetel investeerida vee- ja kanalisatsioonisüsteemidesse. Jätksuutlikkuse tagamiseks uuendatakse olemasolevaid süsteeme ning luuakse ka uusi lahkvoolseid sademeveesüsteeme ja looduslähedasi lahendusi," selgitab Torp.

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.