Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus kohtub maailma loomatervishoiuteaduse eliit (2007-06-16 15:57:44)

17.-21. juunini on Tartus XIII rahvusvaheline loomatervishoiu kongress, mille korraldajaks on Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.

Kongress algab Vanemuise kontserdimajas 17. juunil kell 15 satelliitseminariga, mille teemaks on suurte piimakarjade veterinaarse teenindamise korraldus. Avaseminar tõlgitakse eesti keelde. Kolmel järgneval päeval on ingliskeelsed plenaaristungid ja paralleelsessioonid, neljas päev on teaduslikeks ekskursioonideks farmidesse ja ettevõtetesse.

Kongressi korralduskomitee esimees, Rahvusvahelise Loomatervishoiu Ühingu ISAH asepresident ja Maaülikooli õppejõud Andres Aland ütles, et kongressil käsitletakse põllumajandusloomade pidamiskeskkonna ja tervise ning heaolu vahelisi seoseid, analüüsitakse loomade tervise ja tootmise kasumlikkuse seoseid erinevate pidamissüsteemide kasutamisel. Arutluse all on ka uued arengud ja võimalused loomade transpordil ning automaatsel täppispidamisel, loomade tervise seos toiduohutuse ja rahvatervisega jpm.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 15.06.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.