Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-07-27 07:01:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 44 varavastast kuritegu, sh 28 vargust.

 

Eile toimus kaks liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati kaks alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 131 Ukraina kodanikku, kellest 69 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

25. juulil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõid seni tuvastamata kaks meest 25-aastast meest.

 

25. juulil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiestee kortermajas tõukas 44-aastane mees 53-aastast naist, mille tagajärel sai kannatanu viga.

 

Vargused

25. juulil teatati, et Nõmmel Turu platsil asuvasse ilusalongi on murutud sisse, lõhutud vitriinid ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

 

25. juulil varastati Nõmmel Tähetorni tänaval parkivast sõidukist ehitustööriistad ja seljakott sularahaga. Kahju on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Põlvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

25. juulil teatati politseile, et Põlva linnas ründas mees 37-aastast meest. Politsei pidas ründaja kinni.

 

Tartumaa

 

Vargused

25. juulil teatati politseile, et Elva vallas Puhja alevikus varastati segumasin ja kartuli vagude ajaja. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

 

25. juulil teatati politseile, et Tartus Jaama tänaval asuva maja keldriboksist varastati valget värvi BMX jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Valgevene ja kahel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

25. juulil kontrolliti Luhamaa piiripunkti saabunud Ukraina veoautot, mida juhtis Ukraina kodanik. Juhi asjade läbivaatamisel leiti neli võltsitud Ukraina registreerimistunnistust, mis võeti piiripunkti hoiule. Pärast menetlustoiminguid suundus juht veoautoga Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

25. juulil sai politsei teate, et Narvas Tallinna maanteel asuva kaupluse lähistel lõi 50-aastane mees 70-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargused

23. juulil teatati politseile, et Alutaguse vallas Tudulinna külas varastati 40 prussi. Vargusega tekitatud kahju on 260 eurot.

 

25. juulil sai politsei teate, et Sillamäel Tööstuse tänaval asuvas parklas seisnud veoautost varastati 200 liitrit kütust. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

24. juulil sai politsei teate, et Väike-Maarja alevikus Pikal tänaval on ärandatud sõiduauto Volkswagen. Vargusega tekitatud kahju on 4000 eurot.

 

Piiriturvalisus

25. juulil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

25. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Venemaa, kolmel Ukraina ja kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Hiiumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

25. juulil sai politsei teate, et nädalavahetusel tõukas ja lõi Kärdla linnas korteris 65-aastane mees 85-aastast naist, kes sai viga.

 

Pärnumaa

 

Vargus

25. juulil sai politsei teate, et 24. juulil varastati Pärnus Riia maanteelt parklast lukustamata sõiduauto Peugeot. Vargusega tekitatud kahju on ligi 1040 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.