Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu hakkab edendama targa linna lahenduste küberturvalisust (2023-07-21 07:23:42)


Eile, 20.07.2023. a. allkirjastati Tartu linna ja Tartu Ülikooli poolt koostööleping küberturvalisuse ettevõttega CybExer Technologies. Koostöö eesmärk on paremini mõista küberriske, tõsta targa linna lahenduste küberturvalisust ja teadlikkust riskijuhtimisest kogu riigis.

 

Linnad ja kohalikud omavalitsused üle maailma investeerivad aasta-aastalt märgatavalt rohkem aega ja eelarvet nutika linna lahendustesse, et parandada inimeste elukvaliteeti, teenuste tõhusust ja täita elanike vajadusi läbi tehnoloogiliste võimaluste.

 

Targa linna lahenduste kasutuselevõtt nõuab kõrget ohutuse ja turvalisuse taset ning lõppkasutajate usaldust süsteemi vastu, mistõttu on äärmiselt oluline teha tõhusat koostööd küberturvalisuse ekspertidega. Läbimõeldud keerukad targa linna lahendused ja valmisolek küberohtudeks ja -rünnakuteks on kriitilise tähtsusega.

 

CybExer Technologies poolt juhitav rakendusuuring kätkeb endas targa linna mobiilsuslahenduste küberturvalisuse uurimist küberharjutusvälja tehnoloogiat kasutades. Küberharjutusväljak on isoleeritud ning paindlik keskkond tehnoloogiate küberturvalisuse testimiseks, küberturvalisuse ekspertide koolitamiseks.

 

Projekti käigus uuritakse targa linna lahenduste andmevoogusid, viiakse läbi turbearhitektuuri uuringuid ja modelleeritakse targa linna küberturvalisuse ristsõltuvusi küberharjutusväljakul.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.