Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-07-21 07:21:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 114 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 71 varavastast kuritegu, sh 45 vargust.

 

Eile toimus 8 liiklusõnnetust, neist 1 tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati üheksa alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 132 Ukraina kodanikku, kellest 75 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

19. juulil teatati, et Haabersti linnaosas Lahepea tänaval asuvast ehitusobjektilt on varastatud mootorsaag. Vargusega tekitatud kahju summa on umbes 1000 eurot.

 

Piiriturvalisus

19. juulil koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutise Eestist lahkumiseks 1985. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult ning rikkus muid seaduseid. Mehele kohaldati kolmeks aastaks Schengeni sissesõidukeeld.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

19. juulil pöördus politseisse 20-aastane mees, kelle nimele oli võetud laen, millest ta ise polnud teadlik. Kelmusega tekitatud kahju on 2233 eurot.

 

19. juulil pöördus politseisse 20-aastane mees, kes soovis Immediate Connect äpi kaudu raha teenida, aga langes kelmuse ohvriks. Kelmusega tekitatud kahju on 231 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

19. juulil teatati politseile, et Tartu linnas Teemandi tänaval lõi mees 25-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise kahel Ukraina kodanikul, sest inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Ukrainlastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

19. juulil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud koostöös maksu- ja tolliametiga Põlvamaa ning Võrumaa ettevõtteid selgitamaks, kas nende töötajad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Kontrolliti kolme juriidilist ning 12 füüsilist isikut. Tuvastati kuu

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Ahtmes elav mees, kes soovis Facebook Marketplace'ist soetada endale kohvimasinat. Mees leidis sobiva kohvimasina ning võttis müüjaga ühendust. Osapooled leppisid kokku, et kauba saatmine toimub kulleriga ning müüja edastas mehel DPD lehekülje lingi, kust viis link edasi internetipanka. Kannatanu sisestas enda pangaandmed ning hiljem avastas, et tema pangakontolt on tehtud viis erinevat pangaülekannet kokku summas 755 eurot.

 

Piiriturvalisus

19. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise viiel Venemaa, kolmel Ukraina ja kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

19. juulil sai politsei teate, et Paides lõi 49-aastane hooldekeskuse klient sealset töötajat. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustavana kinni.

 

Pärnumaa

 

Vargused

19. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et perioodil eelmise aasta sügisest kuni tänavu juuli alguseni on Lääneranna vallas kruusakarjäärist varastatud ligi 600 kuupmeetrit ehituskruusa. Vargusega tekitatud kahju on esialgsel hinnangul umbes 11 900 eurot.

 

19. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 17. juulil murti Pärnus Savi tänaval sisse angaari ja varastati sealt kolm mutrikeerajat, lööktrell ja teisi tööriistu. Tekitatud kahju on ligi 1050 eurot.

 

19. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetusel varastati Paikuse alevis kinnisest hoovist kaks jalgratast. Tekitatud kahju on kokku 800 eurot.

 

Saaremaa

 

Vargus

19. juulil sai politsei teate, et Saaremaal Nasva jõesadamast varastati kalapaadilt mootor. Vargusega tekitatud kahju on ligi 3700 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.