Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Liiklusinfo. Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-07-19 06:30:46)

Eile toimus 7 liiklusõnnetust, neist 1 tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati 8 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Liiklusõnnetused

 

18.07.2023 kella 14.25 ajal juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa vallas Tapa - Koigi mnt 5. km, kus 30-aastane mees juhtis ratastraktorit John Deere ja kõrvalistmel istunud 46-aastane naine tõusis püsti ning kukkus vastu rooli, mille tagajärjel traktor kaldus vastassuunavööndisse. Teelt väljasõidu vältimiseks tegi juht äkkpidurduse ning naine kukkus traktori esiaknast välja sõiduteele. Naine toimetati haiglasse.

 

18.07.2023 kella 15.02 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 27 juures, kus 26-aastane mees ületas foori keelava tulega ülekäigurada ja sai löögi sõiduautolt Opel Meriva, mida juhtis 81-aastane mees. Jalakäija toimetati haiglasse.

 

18.07.2023 kella 17.36 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Viljandi mnt ja Pärnu mnt ristmikul, kus 59-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 tagant otsa ülekäiguraja ees seisma jäänud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 45-aastane naine. Toyota juht toimetati haiglasse.

18.07.2023 kella 18.14 ajal juhtus liiklusõnnetus Tapal Roheline tn 24a juures, kus 11-aastane tüdruk kaotas elektrilise tõukeratta üle juhitavuse ja kukkus. Tõukerattur toimetati haiglasse kontrolli.

18.07.2023 kella 18.24 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 4 juures, kus 61-aastane naine sõitis sõiduautoga Hyundai Tuscon otsa reguleerimata ülekäigurajal jalgrattaga teed ületanud 13-aastasele tüdrukule. Jalgrattur toimetati haiglasse.

18.07.2023 kella 20.02 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tn 27 juures, kus 52-aastane mees sooritas sõiduautoga Ford Mondeo vasakpööret ja sõitis otsa fooriga reguleeritud ülekäigurajal teed ületanud 5-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati haiglasse.

18.07.2023 kella 20.20 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tööstuse 75 juures, kus 46-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Astra välja parklast ja põrkas kokku sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 31-aastane mees. Volkswageni juht toimetati haiglasse.

 

 

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

 

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

Allikas: Liiklusinfo

 

Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused
 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks röövimist, 38 varavastast kuritegu, sh 26 vargust (eluruumidets neli, sõidukitest üks).

 

Eile toimus 7 liiklusõnnetust, neist 1 tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati 10 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

 

Eestisse saabus 112 Ukraina kodanikku, kellest 62 otsustasid siia jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval korteris ründas 44-aastane mees oma elukaaslast, 36-aastast naist. Mees lahkus korterist enne politsei saabumist.

 

Kelmus

17. juulil alustati menetlust juhtumis, kus Lasnamäel elavale 50-aastasele naisele helistati väidetavalt Elisast ning teavitati, et keegi võõras on saanud juurdepääsu tema andmetele ning on loodud teine Smart-ID lahendus. Seejärel paluti naisel erinevatel ettekäänetel ja erinevate isikute poolt alla laadida RustDesk ja Remote Desktop tarkvara, siseneda internetipanka ja sisestada PIN-koode. Kuivõrd naine ei kahelnud helistajate usaldusväärsuses, siis täitis ta kõik korraldused. Hiljem selgus, et naise nimel võeti erinevatest krediidiasutustest laene kogusummas 4053 eurot, mis omakorda kanti raha edasi välismaa platvormidele.

 

Harjumaa

 

Kelmus

17. juulil alustati menetlust juhtumis, kus Maardus elavale 50-aastasele naisele helistati väidetavalt pangast ja politseist ning teavitati, et tema andmed on lekkinud ning tema nimel on võetud laenu. Naisele tehti ettepanek osaleda salajases operatsioonis kurjategija tabamiseks. Selleks paluti alla laadida kaugjuurdepääsu tarkvara AnyDesk, veendi teda võtma laenu ja meelitati pettusega müüma oma sõidukit. Kuivõrd naine ei kahelnud helistajate usaldusväärsuses, siis täitis ta kõik korraldused. Hiljem naine mõistis, et tegu on kelmusega, kui tema kontolt oli tehtud ülekanne summas 4500 eurot võõrale pangakontole.

 

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Haabneeme alevikus ründas seni tuvastamata mees 34-aastast meest. Ründaja lahkus enne politsei saabumist. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati politseile, et Mustvee vallas ründas 34-aastane mees 28-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Kelmus

17. juulil pöördus politseisse 36-aastane naine, kellele helistas tundmatu inimene, kes ütles, et naine tegi avalduse telefoninumbrit blokeerida. Naine ei soovinud tegelikult oma numbrit blokeerida ning helistaja palus tal laadida alla rakenduse, kust kaudu saab teada, kuidas selline avaldus tehti. Naine laadis rakenduse alla ja sisestas sinna PIN-koodid. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on kadunud 2200 eurot.

 

Vargus

17. juulil teatati politseile, et Tartu linnas Kummeli tänaval asuva maja trepikojast on varastatud trepipiirde külge lukustatud oranž jalgratas Scott Aspect. Vargusega tekitatud kahju on 764 eurot.

 

Viljandimaa

 

Vargus

17. juulil teatati politseile, et Mulgi vallas murti sisse eramajja, kust varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise kahel Ukraina kodanikul, sest inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

17. juulil viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Tartu linnas läbi kontrollkäigu, mille käigus avastati üks USA kodanik, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 959 päeva. Inimesele koostati lahkumisettekirjutus ja talle kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvas korteris lõi 55-aastane mees 53-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Ähvardamine

16. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaupluse parklas ähvardas 30-aastane mees 47-aastast meest, mille tõttu tundis ta hirmu oma elu pärast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargused

17. juulil sai politsei teate, et Jõhvis Hariduse tänaval varastati vaba juurdepääsu teel jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

 

17. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel varastasid kaks seni tuvastamata isikut vaba juurdepääsu teel mobiiltelefoni. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

 

Piiriturvalisus

17. juulil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa kodanikul. Neile määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

17. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kaheksal Ukraina, viiel Moldova ja kahel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargused

17. juulil sai politsei teate, et Paikusel siseneti elumajja, kust varastati raha ja ehteid. Tekitatud varaline kahju on umbes 2780 eurot.


17. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et vahemikus 19. mai kuni 10. juuli varastati Pärnus Tammiste teelt ehitussoojak koos selles olevate erinevate tööriistadega. Vargusega tekitati kahju ligi 24 000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.