Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sellel nädalal Tartus Autovabaduse puiesteel (2023-07-18 07:53:22)


Selle nädala Autovabaduse puiestee programm on sümbioosis algava rallinädalaga. Neljapäevane suurkontsert on WRC Rally Estonia 2023 avatseremoonia kontsert: Terminaator. Reedeselt liikumispäevalt leiab erinevaid võitluskunste, laupäevane perepäev on sündmustest kirju - peredega toimetavad teiste seas erinevad tehnika- ja teadusasutused. Kogu nädala tegutseb noorteala.

 

Esmaspäeval, 17. juulil kell 14-20 toimub noortealal innovatsioonivõistlus, kell 16-19 Sendist sajani töötuba. Teisipäevases töötoas tutvuvad noored viie vaimse vitamiiniga. Kolmapäeval, 19. juulil saab kell 14-20 puulehtedest raamatut ja ajalehtedest korvi meisterdada, 14-17 on külas TÜ Loodusmuuseum, vaadatakse kodumaiseid taimi ja pannakse puslesid. Neljapäeval, 20. juulil kell 14-20 räägitakse vabatahtlikuna välismaale tööle ja õppima minemisest, 14-19 on külas õpilasfirma Rahatähed koos enda tehtud rahatarkuse vestlus-ja tegevuskaartidega ning 17-18 tuleb Noorteakna podcasti avalikule salvestusele rahatarkusest rääkima LHV. Reedel on kell 14-20 kavas kotijooksu takistusrada ja jalgpall. Laupäeval saab kell 14-20 rätipoissi meisterdada, 14-18 on külas Psühhobuss ajulaboriga, kell 15 ja 16 teeb Kolm Põrsakest laval etendusi ja kell 19 on pealaval kontsert. Pühapäeval kell 14-20 toimuvad teatri- ja impromängud, kell 15-18 on Arhitektuurikooli töötuba ja kell 16 ja 18 Jakobi Mäe Teatristuudio õpilaste töötuba. Tartu Noorsootöö Keskuse noorteala on avatud iga päev kell 14-20.

 

Neljapäeval, 20. juuli õhtul kell 22 toimub Raekoja platsi otsa püstititatud poodiumil WRC Rally Estonia 2023 avatseremoonia kontsert Terminaatoriga.

 

Reedel, 21. juulil toimuva liikumispäeva fookuses on judo, maadlus, karate, poks, MMA ja postitants. Külla tulevad erinevad spordiklubid ja päev lõppeb tantsuõhtuga peobändi Roxy saatel. Päeva juhib Margus Ader.

 

Laupäeva ehk perepäeva hommikut alustab kell 10 beebide võimlemine. Kell 14 on laval Teaduskeskus AHHAA etendus "Ahhaa, vastu taevast!". Kell 15 ja 16 pakub laval etendusi Psühhobuss. Päeva jooksul toimetavad koos peredega autovabadusel Eesti Lennuakadeemia, Kolm Põrsakest, Psühhobuss ja Tartu Loodusmaja. Kell 19 annab kontserdi Andreas Poom ja õhtu lõpetab lühifilmide filmiõhtu algusega kell 23.

 

Pühapäeval, 23. juulil toimub Tartu rahvusvähemuste kultuuripäev, koos tantsu ja lauluga on külas ingerisoomlaste seltsi folkloorirühm Röntyskä, Ukraina Maja, Tartu Linna Slaavi Kultuuri Ühing ja Tartu Valgevene Selts Spadki.

 

Autovabaduse puiestee täienev programm: https://tartukorraldab.ee/avp/programm

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.