Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-07-14 06:58:24)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 28 varavastast kuritegu (sh 20 vargust). Registreeriti üks inimkannatanuga liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Liiklusest kõrvaldati kaheksa joobes juhti. Väärtegusid registreeriti kokku 162.
 

Eestisse saabus 155 Ukraina kodanikku, kellest 88 otsustasid siia jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati, et Kesklinna linnaosas Viru tänaval toimus kahe mehe vahel konflikt. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

Looma julm kohtlemine

12. juulil teatati, et Mustamäe linnaosas E. Vilde teel lõi alkoholijoobes mees oma koera. Koer viidi varjupaiga poolt ära.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati, et Maardu linnas Kellamäe tänava korteris ründas mees oma elukaaslast. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Kelmus

12. juulil pöördus politseisse 38-aastane mees, kes tahtis soov.ee müügikeskkonnast osta traktorit hinnaga 3999 eurot. Ostja võttis müüjaga ühendust ning lepiti kokku, et ta kannab ettemaksuna 499 eurot ning läheb traktorile järgi. Hiljem müüja enam mehe kõnedele ja sõnumitele ei vastanud. Ostja ei ole traktorit kätte saanud ja samuti pole müüja talle raha tagasi kandnud.

 

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati politseile, et Põltsamaa vallas lõi 28-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargused

13. juulil teatati politseile, et Tartu linnas Jaama tänaval asuva maja hoovis asuvast rattahoidikust on varastatud lukustamata elektrijalgratas RadRunner. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

 

13. juulil teatati politseile, et Elva vallas on maja hoovist varastatud jalgratas Scott Scale 965. Vargusega tekitatud kahju on 1400 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise neljal Ukraina ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

12. juulil saabus Luhamaa piiripunkti Venemaa kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et naine oli Eestis viibinud seadusliku aluseta neli päeva. Inimesele koostati lahkumisettekirjutus ja talle kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kuueks kuuks. Pärast menetlustoiminguid suundus naine Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida prefektuuri ööpäevainfo

 

Ida-Virumaa

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati politseile, et Tapa linnas lõi 21-aastane mees konflikti käigus 44-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni prokuratuuri avalike suhete osakonna juhiltKairi Küngaselt telefonil 55564511 või e-posti aadressil kairi.kyngas@prokuratuur.ee

 

Piiriturvalisus

12. juulil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine üheteistkümnel Venemaa, üheksal Moldova ja ühel Kasahstani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 4.-6. juuli varastati Kohilas raudteejaama rattahoidjast lukustatud jalgratas Virus Pro. Vargusega tekitatud varaline kahju on 300 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 11. juuli õhtul löödi Märjamaa vallas korteris 52-aastast meest.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.