Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-07-13 07:12:36)


Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 42 varavastast kuritegu (sh 19 vargust). Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Liiklusest kõrvaldati üheksa joobes juhti.

 

Väärtegusid registreeriti kokku 165.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 46-aastane mees noaga 56-aastast meest. Kannatanu vigastused ei olnud eluohtlikud. Politsei pidas lööja kinni.


11. juulil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi seni tundmatu inimene 38-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. juulil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris lõi 48-aastane mees 48-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


11. juulil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel korteris lõi 33-aastane mees 22-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


11. juulil teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval korteris tekkis konflikt 47-aastase naise ja 28-aastase mehe vahel, mille käigus mees lõi naist. Konflikti mõlemad osapooled olid tarvitanud alkoholi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati, et Kuusalu vallas Salmistu külas eramajas lõi 47-aastane mees 43-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vargus
11. juulil teatati, et Hüüru külas varastati paadimootor. Vargusega tekitati kahju 30 000 eurot.

 

Piiriturvalisus

11. juulil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kaheks aastaks sissesõidukeeld 1984. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes pani toime varavastase süüteo.

 

11. juulil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld 1994. aastal sündinud Alžeeria kodanikule, kes viibis Eestis ebaseaduslikult.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo

 

Jõgevamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati politseile, et Jõgeva linnas Pargi tänaval lõid kaks meesterahvast 52-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Põlvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati politseile, et Põlva linnas Metsa tänaval lõi alkoholijoobes 36-aastane mees 56-aastast naist ja tema 35-aastast tütart. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Arvutikelmus

11. juulil pöördus politseisse 47-aastane mees, kelle sõnul on tema Swedbanki pangakontolt tema teadmata võetud pangakaarti kasutades välja 490 eurot. Kelmusjuhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

11. juulil teatati politseile, et Tartu linnas Mõisavahe tänaval asuva kaupluse parklast on varastatud lukustatud jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 450 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida prefektuuri ööpäevainfo

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiesteel lõi 25-aastane mees tüli käigus korduvalt 68-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

11. juulil teatati politseile, et Kiviõlis Keskpuiestee tänaval lõi konflikti käigus naine 45-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

11. juulil sai politsei teate, et Kiviõlis Metsa tänaval toimus kahe mehe vahel konflikt, mille tagajärjel sai üks viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et Narva-Jõesuus L.Koidula tänaval asuvast majast varastati ajavahemikul 20. juuni kuni 11.juuli akna lõhkumise teel tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 630 eurot.

 

11. juulil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval asuvast hoonest varastati akna lõhkumise teel kaks arvutit. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

 

Piiriturvalisus

11. juulil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa kodanikul. Kodanikele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

11. juulil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine üheteistkümnel Venemaa, neljal Moldova ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

 

Arvuti, arvutisüsteemi ja arvutivõrgu ebaseaduslik kasutamine

11. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Lääne-Nigula vallas hankis mees ebaseadusliku juurdepääsu naise sotsiaalmeedia kontole, omamata selleks konto omaniku nõusolekut.

 

Pärnumaa

 

Kelmus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et juunis tellis 19-aastane Pärnu naine Facebookis müügis olnud konditsioneeri. Naine tasus toote ja selle transpordi eest konditsioneeri müünud ettevõtte arveldusarvele 165 eurot. Soovitud kaupa ei ole naine tänaseni saanud ega ole ka saanud tasutud raha tagasi.

 

Vargus

11. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 4. juuli öösel varastati Tori vallas ettevõtte pesulaboksi juhtpaneelist mündikonteiner. Varguse ja juhtpaneeli lõhkumisega tekitatud varaline kahju on 3500 eurot.

 

Omavoliline sissetung

11. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Sindis murti öösel sisse garaaži ja varastati sealt esemeid. Tekitatud varaline kahju on esialgsel hinnangul 3000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.