Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sellel nädalal Tartus Autovabaduse puiesteel (2023-07-11 08:07:05)


Autovabaduse puiestee selle nädala suurkontserdil esineb Ivo Linna & Supernova, liikumispäeval on tähelepanu all erinevad tantsustiilid, toimub tantsuetendus ja -õhtu, laupäevane perepäev on pühendatud muusikale ning kogu nädala on avatud noorteala.

 

Teisipäeval, 11. juulil kell 16-19 saab noortealal esmaabiandja Viivika Padari käe all selgeks erinevaid esmaabivõtteid. Tartu Loodusmaja liitub noortealaga kolmapäeval, 12. juulil, mil tutvustatakse matkamisega seonduvat - räägitakse matkavarustusest ja matkade planeerimisest, lisaks saab mängida erinevaid loodusteemalisi mänge ja tutvuda putukatega. Neljapäev möödub ideede genereerimise tuules, Tartu linna noortevolikogu ja Saue valla noortevolikogu arutavad ühiselt noorte näilise kaasatuse teemadel. Samuti tutvustatakse Tartu Noorsootöö Keskuse omaalgatusfondi NOA. Reede on täis erinevaid liikumismänge ja koos arutatakse aktiivsetest eluviisidest. Laupäeval kell 14-19 toimub TYPA Ruby raha töötuba, kivist paberihoidjate meisterdamine, kell 17-18 on külas tiktokker Andreas Melts ja toimub ka podcasti Noorteaken avalik salvestus. Pühapäeva saab veeta erinevaid Eesti-Ukraina õuemänge mängides. Tartu Noorsootöö Keskuse noorteala on avatud iga päev kell 14-20.

 

Neljapäeval, 13. juuli õhtul kell 19 esineb Autovabaduse puiesteel Ivo Linna & Supernova.

 

Reedel, 14. juulil kell 14 kuulutatakse välja südalinna kultuurikeskuse rahvusvahelise arhitektuurivõistluse võidutöö ja parimate tööde autorid ning avatakse näitus parima kuue võistlustööga. Samuti reedel toimuva liikumispäeva fookuses on tants - tänavatantsust pärimuseni. Õhtu kulmineerub kell 19 algava tantsuetendusga "Põrguvuli" ja tantsuõhtuga Folklooriklubi Maatasa saatel. Päeva juhib Krõõt Kiviste.

 

Laupäev ehk perepäev on täidetud muusikaga. Päev algab kell 10 beebiviiplemisega, kell 14 tulevad kokku laste lemmikud Lotte ja Klaus, kellega koos saab musitseerida. Kell 17 astub lavale aga Lotte fännide seas armastatud Gerli Padar-Parmas. Õhtu lõpetavad filmid. Kell 19 on kavas "Jakob, Minni ja rääkivad koerad" ning kell 23 "Taevatrepp".

 

Autovabaduse puiestee täienev programm: https://tartukorraldab.ee/avp/programm

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.