Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikoolis algab lõpuaktuste hooaeg (2007-06-14 17:39:20)

Reedel, 15. juunil 2007 algusega kell 16 kogunevad Tartu Ülikooli  aulasse diplomeid kätte saama bioloogia-geograafiateaduskonna lõpetajad,  avades sellega TÜ iga-aastase lõpuaktuste perioodi, mis kestab juunikuu  viimaste päevadeni.

Sel suvel lõpetab Tartu Ülikooli üle 2700 tudengi. Kõige rohkem  lõpetajaid on filosoofiateaduskonnas, sotsiaalteaduskonnas aga ka  haridusteaduskonnas. TÜ õppekorralduse ja kvaliteeditalituse  spetsialisti Helen Asveiti sõnul tingib mõnevõrra suurema lõpetajate  arvu fakt, et nn 4+2 õppekava jägi alustanud tudengitel oli sel aastal  viimane võimalus ülikool lõpetada. "Selliste lõpetajate arv on suurem  just /humaniora/ ja /socialia/ valdkondades. /Realia/ valdkonnas on jälle rohkem uue, nn 3+2 õppekava järgi magistrikraadi saanuid," ütles Asveit.

2007. aasta lõpetajate arv pole siiski veel lõplik, sest osa lõputööde  kaitsmisi on lükatud sügisesse. Prognoosi kohaselt on käesoleva aasta TÜ  lõpetajate arv üle 3000.

Lõpuaktuste täpne ajakava asub aadressil: _http://www.ut.ee/249406_

Lõpuaktustest tehakse ka otseülekanded, mida saab ekraanilt vaadata Paabeli fuajees (Ülikooli 17), keemiahoone ringauditooriumis (Jakobi 2),  ülikooli peahoone auditooriumis 139 (välja arvatud 18. ja 19. juunil)  ning ülikooli kohvikus (Ülikooli 20). Interneti-ülekanne ja salvestused  veebis on aadressil _http://video.ut.ee_.

Allikas: TÜ 14.06.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.