Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maa-ameti uus peadirektori asetäitja kinnisvara ja katastri valdkonnas (2023-07-10 08:45:39)


Maritta Mägi

Maa-ameti peadirektori asetäitja Mari-Liis Mikli võtab vastu uue väljakutse ja alustab 1. oktoobril tööd Justiitsministeeriumi justiitshalduspoliitika asekantslerina. Alates 1. oktoobrist alustab Maa-ameti peadirektori asetäitjana tööd Maritta Mägi.

"Mari-Liis on suurepärane spetsialist ja juht. Oleme koos temaga ellu viinud mitmed edukad ja olulised arengud. Tema energilisus ja sõbralikkus on loonud hea, konstruktiivse koostöö kolleegidega. Usun, et meil on ka tulevikus väga huvitavaid koostöövaldkondi. Soovime talle edu uutes ülesannetes!" rääkis Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits.

"Mul on kurb Maa-ametist lahkuda, kuid samas on au anda üle niivõrd mitmekülgne valdkond ja võimalus töötada nii suurepäraste inimestega. Soovin Marittale palju avastamisrõõmu ja edu ning toetan igati tema sisseelamist meie meeskonda," lausus 9 aastat Maa-ametis töötanud Mari-Liis Mikli. Mari-Liisi uuteks ülesanneteks Justiitsministeeriumi justiitshalduspoliitika asekantslerina on riigi justiitshalduspoliitika kavandamine ja elluviimine. Siia alla kuuluvad esimese ja teise astme kohtud, advokaadid, kohtutäiturid, notarid, pankrotihaldurid, patendivolinikud ja vandetõlgid ning nende kutseühendused. Samuti juhib asekantsler õigusabi korraldust Eestis, Riigi Teataja ning Ametlike Teadaannete väljaandmist ja arendab konkurentsijärelevalve valdkonda.

Alates 1. oktoobrist alustab Maa-ameti peadirektori asetäitjana tööd Maritta Mägi. "Maritta on Maa-ametile tuttav varasemast koostööst. Teame teda kui väga pädevat, koostööd ja arengut toetavat juhti. Maritta kogemused ja teadmised Tallinna kui väga dünaamiliselt areneva linna maaküsimuste lahendamisel on olulised meie teenuste arendamisel," tutvustas Tambet Tiits uut kolleegi.

Maritta Mägi on töötanud alates 2012. aastast Tallinna Linnavaraametis, kus on viimased 3 aastat juhtinud maatoimingute osakonda. Ta on õppinud Eesti Maaülikoolis geomaatikat ja tal on Tallinna Ülikoolist linnakorralduse magistrikraad.

"Pean end maavaldkonna entusiastiks. Olen töötanud avalikus sektoris üle 16 aasta, tegeledes nii planeerimise, ehituse, maamaksu, maaõiguse, maakorralduse ja -reformi, kinnisvara hindamise ning infosüsteemide arendamisega. Maa-amet riigi asjatundliku partnerina maaküsimustes pakub mulle uusi valdkonnaüleseid väljakutseid. Maa-ametis soovin panustada valdkonna arengusse kinnisvara ja maakatastri alases tegevuses ning hoida ja arendada Maa-ameti kui maatoimingute kompetentsikeskuse koostööd riigiasutuste ja kohalike omavalitsustega. Maasuhete reguleerimisel pean oluliseks valdkonnaülest lähenemist, maatoimingute lihtsustamist ja seda, et maaga seotud teenused oleksid kõigile lihtsasti kättesaadavad," rääkis Maritta Mägi.

Maa-ameti peadirektori asetäitja pädevusvaldkonnas on kinnisvara ja katastrialase tegevuse korraldamine, valdkonna arendamine ning asutuse ülesannete täitmisel tulemuslike tehnoloogiliste lahenduste kasutamise tagamine. Tema alluvusse kuuluvad kinnisvara hindamise osakond, katastrimõõdistamise ja -kontrolli osakond, katastri arendusosakond, katastri registriosakond, maareformi osakond, maakorralduse osakond, riigimaa haldamise osakond ja maatoimingute osakond.

 

Allikas: Maa-ameti 10.07.2023 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.