Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn kuulutas välja konkursi Emajõe-äärsete toitlustuskohtade loomiseks (2023-07-06 07:02:49)


Konkursiga otsitakse toitlustusettevõtteid, kes ehitaks 2024. aasta suveks välja linnaruumi rikastavad müügikohad mõlemal pool jõge ja pakuks suvekuudel linlastele söögipoolist.

 

Tartu jätkab Emajõe-äärse piirkonna arendamist ja jõe linnaeluga sidumist, mis on olnud üks linna prioriteetidest. Selleks otsitakse kolme toitlustusettevõtet, kes sooviksid koos linnaga promenaadi edasi arendada ja avada oma kohvik või restoran Tartus. Tegu on ainulaadse võimalusega, sest jõe äärde uute ehitiste rajamine on piiratud.

 

Paremkaldal antakse üürile üks maa-ala turuhoone kõrval (Vabaduse pst 1c) ja teine Vabaduse puiestikus, Vabaduse silla kõrval (Vabaduse pst 5). Vasakkaldal antakse üürile maa-ala Raatuse tänava pikendusel kaarsilla poole (Raatuse tn 2).

 

Linn tagab igale maa-alale elektriliitumise võimsusega 3x63A ja vee- ja kanalisatsiooni liitumise. Uued toitlustajad peavad omal kulul koostama ehitusprojekti ning vastavalt sellele ehitama ka kasutusse mineva hoone.

 

Maa-alad antakse kasutusse toitlustusteenuse osutamise eesmärgil 1. jaanuarist 2024 kuni 31. detsembrini 2033. Teenuse pakkumisega tuleb alustada 1. juunist 2024 ja toitlustust peab pakkuma vähemalt neljal kuul aastas (sh mais, juunis, juulis ja augustis). Aastaringselt toimuva toitlustusteenuse pakkumise korral lepitakse toitlustuskoha avamise aeg kokku lepingus.

 

Konkursil hinnatakse nii arhitektuurilise lahenduse taset, ettevõtte kontseptsiooni kui ka pakutavat üürisummat.

 

Konkursil osalemiseks tuleb esitada pakkumus hiljemalt 29. septembriks 2023. ettevõtluse arengu osakonnale e-posti teel aadressile eao@tartu.ee. Lisainfot konkursitingimuste kohta leiab aadressilt https://www.tartu.ee/et/emajoekonkurss.

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.