Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Selle nädala üritused Autovabaduse puiesteel Tartus (2023-07-04 08:26:32)


Autovabaduse puiestee selle nädala suurkontserdil esineb Reket, liikumispäeval on tähelepanu all erinevad sportmängud ja toimub tantsuõhtu salsarütmis, laupäeval on Lõuna-Eesti omavalitsuste päralt ning pühapäeval esineb koostöös festivaliga Klaaspärlimäng Estonian Voices. Kogu nädala on avatud noorteala.

 

Esmaspäeval, 3. juulil kell 14-19 on noortealal külas Töötukassa spetsialistid, kes räägivad ettevõtlikkusest. Noorsootöötajatega saab mängida Cashy rahamängu, kus noored saavad ise planeerida oma eelarvet ja õppida rahakasutust. Teisipäeval kell 16-19 tutvustab oma tööd ja tegemisi Päästeamet. Noorsootöötajad viivad läbi tasakaaluratta töötoa, kus saab oma elust tervisliku ülevaate. Kolmapäeval toimub sinitrüki töötuba, trükki saab teha nii paberile kui ka kaasa võetud T-särgile. Neljapäeval räägivad YFU vabatahtlikud vahetusõpilaseks minemise võimalustest. Teha saab ka suuri seebimulle ja osaleda salapärases söögivõistluses. Reedel saab meisterdada kepp-hobuse ja osaleda sellega kohe ka võistluses. Laupäeval kell 17 on meet'n'greet tiktokkeri Krisspoisiga. Toimub ka Noorteakna podcasti avalik salvestus. Huvilised saavad ise sokke disainida ja kell 14-17 võtta osa TYPA kaevuluugitrüki töötoast. Pühapäevasel teatripäeval tulevad külla näitlejad Kärt Tammjärv ja Kaarel Pogga, kell 16 ja 18 toimuvad Jakobimäe teatristuudio juhendamisel teatriteemalised mängud ning noorsootöötajad viivad terve päev läbi impro- ja rollimänge. Tartu Noorsootöö Keskuse noorteala on avatud iga päev kell 14-20.

 

Neljapäeval, 6. juulil kell 19 esineb Autovabaduse puiestee laval Reket.

 

Reedel, 7. juulil toimuv liikumispäev võtab tähelepanu alla sulg- ja korvpalli, mõõgavõitluse, ratsutamise, sõudmise ning malemängu. Külla tulevad Tartu Spordiselts Kalev, Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, Mõõgavõitlusselts ja Tartu Ratsakool, kohapeal pakuvad kaarikusõite Laane Tallid. Päeva juhib Johannes Vedru.

 

Õhtu lõpetab rütmikas tantsuõhtu koos tantsustuudioga Latin Passion. Lõunamaist muusikat mängib tantsuks salsa legend Julio Romero ansambliga Julio Romero y su Ritmo Latino.

 

Laupäeva, 8. juulit alustab Kreete Viira hommikune folgiring beebidele. Seejärel toimub kell 12-21 Lõuna-Eesti omavalitsuste programm, kui Autovabaduse puiesteele tulevad esinema Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 vallad: Peipsiääre, Nõo, Valga, Põlva, Kambja, Otepää, Kastre vald, Äksi alevik ja Tartu ning Viljandi linn. Nautida saab rahvatantsijate, võimlejate ja teiste esinejate etteasteid ning mõnusaid tegevusi jagub tervele perele.

 

Pühapäeval, 9. juulil kell 15 annab koostöös festivaliga Klaaspärlimäng Autovabaduse puiestee laval kontserdi Estonian Voices. Kontserdil saavad kokku süvamuusika, folk ja džäss ning esitamata ei jää ka ansambli tuntuimad hitid. Klaaspärlimängu tellimusel tuleb esiettekandele Tõnu Kõrvitsa teos Doris Kareva laulutekstidele.

 

Autovabaduse puiestee täienev programm: https://tartukorraldab.ee/avp/programm

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.