Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Autovabaduse puiestee esimesel nädalalõpul saab sportida, tantsida ja üheskoos laulupidu vaadata (2023-06-30 07:10:31)


Autovabaduse puiestee esimest nädalalõppu sisustavad liikumisaastale pühendatud liikumispäev, tantsuõhtu Estraadiraadioga, muusikatund beebidele, noorte laulu- ja tantsupeo ühisvaatamine ning paljud muud tegevused.

 

Liikumispäev algab reedel, 30. juunil kell 16 ja kavas on palju erinevaid sportlikke tegevusi ja ühistreeninguid käimise, kepikõnni, jooksmise, rattasõidu, kergejõustiku ja paraspordi alal.

 

Võimalus on läbida Seiklushundi mobiilset orienteerumise püsiradasid, mis on 1 ja 3 kilomeetri pikkused. Lühem rada on sobilik eelkõige väiksematele orienteerumishuvilistele, pikema rada viib Emajõe kaldaid avastama. Rajad jäävad avatuks 6. augustini.

 

Liikumispäev kulmineerub kell 19 algava tantsuõhtuga Estraadiraadio muusika saatel. Jalga keerutama on oodatud igas vanuses tartlased. Päeva juhib Margus Ader.

 

Laupäeval, 1. juulil kell 10 algab perepäev, kui toimub Laulupesa muusikatund beebidele. Päeva teises pooles pakuvad põnevaid tegevusi Tartu muuseumid.

 

Kell 15 saab osa võtta Emajõe festivali laululahingust koos ansambliga Äge Brass. Samal ajal kutsub Tartu Linnamuuseumi kuraator Ants Siim huvilisi linnaretkele "Emajõe kallaste pääl" marsruudil Autovabaduse puiestee - Lodjakoda ja kell 16.15 marsruudil Lodjakoda - Autovabaduse puiestee. Kell 17.30 räägib kirjanik Lauri Räpp loovusest ja loomisest.

 

Perepäeva saadab õhtusse noorte tantsupeo etenduse "Sillad" ühisvaatamine Autovabaduse puiestee suurelt ekraanilt alates kell 18.45. Rongkäiku ja noorte laulupidu "Püha on maa" saab jälgida pühapäeval, 2. juulil alates kella 9.00-st kuni orienteeruvalt 21.00-ni.

 

Kõik huvilised on oodatud kaasa elama ja laulma. Laulusõnad leiab Elisa mobiilirakendusest, kus on digitaalne formaat laulupeo Teatajast.

 

Mugavamaks olemiseks võib võtta kaasa oma istumisalused ja joogipudeli.

 

Autovabaduse puiestee täienev programm: https://tartukorraldab.ee/avp/programm

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.