Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-06-29 08:13:04)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 56 varavastast kuritegu, sh 45 vargust.

 

Toimus 2 inimkannatanuga liiklusõnnetus, milles sai kokku viga 2 inimest.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 4 alkoholi või narkootikumide tarvitamistunnustega sõiduki juhti.

 

Ööpäevaga saabus Eestisse 126 Ukraina kodanikku, kellest 64 plaanivad esialgu Eestisse jääda.

 

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil teatati, et Põhja-Tallinas Maleva tänaval lõid seni tuvastamata isikud 52-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu vigastused kohapeal üle.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil teatati, et Anja vallas asuvas korteris ründas alkoholijoobes 53-aastane mees 21-aastast tütart. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 24. juunil oli 59-aastane mees Mustvees Tartu tänaval löönud tüli käigus oma elukaaslast. Meedikud viisid naise haiglaravile. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et 17. juunil varastati Tartus Sõpruse puiestee rattahoidlast lukustamata sinimustvalget värvi jalgratas Uranus. Kahju on 400 eurot.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Tartumaa elanik, kes müüs Marketplace keskkonnas laste jalgratast. Müüjaga võttis ühendust naine, kes soovis ratast osta ning saatis tehingu vormistamiseks müüjale juhised, kuidas läbi väidetava DPD keskkonna tehingut vormistada. Müüja sisestas sinna oma andmed ning kuna esimese korraga tehing ei õnnestunud sisestas ohver andmed uuesti. Hiljem avastas ta, et tema pangakontolt on maha läinud ühtekokku 300 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

 

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 28. juunit sai politsei väljakutse Tartus Anne tänavale, kus olid omavahel tülli läinud elukaaslased. Tüli käigus sai viga 23-aastane naine. Perevägivallasündmuse üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

27. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Vene numbrimärkidega sõidukit ja selle juhti ning avastasid, et masinas on antiradar. Piirivalvurid selgitasid, et Eestis on selline seade keelatud, misjärel likvideeris juht selle oma masinast. Mehele tehti suuline hoiatus ning ta lahkus Venemaale.

 

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise neljal Ukraina kodanikul, kahel Armeenia ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

 

Vargused

27.juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tootsi alevikus varastati kortermaja trepikojast roheline jalgratas Scott Roscter. Vargusega tekitatud varaline kahju on 450 eurot.

 

27. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jaansoni raja äärest varastati puu külge kinnitatud jalgratas. Vargusega tekitatud varaline kahju on 500 eurot.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. juuni öösel lõi seni kindlaks tegemata isik Märjamaa vallas 57-aastast meest.

 

Vargus

27. juuni hommikul varastas seni kindlaks tegemata isik Märjamaa vallas tankla tualettruumist sinna unustatud rahakotist sularaha. Vargusega tekitatud kahju on üle 1800 euro.

 

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Sillamäel elav naine, kes Facebook Marketplace'i kaudu müüs kaupa ning temaga võttis ühendust teine naine, avaldades soovi kaupa osta. Müüjale saatis kelm lingi, mille kannatanu ka avas. Kannatanu sisestas avatud lingil enda Mobiil-ID andmed ning hiljem avastas, et tema pangakontolt on kadunud 400 eurot.

 

Vargus

27. juunil sai politsei teate, et Alutaguse vallas Vasavere külas varastati ekskavaatori kabiinist videokaamera. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

 

Piiriturvalisus

27. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise viiel Venemaa ja ühel Korea ning Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.