Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Üliõpilaste vastuvõtt Eesti Maaülikooli on hoo sisse saanud (2023-06-27 08:06:26)


Uute üliõpilaste vastuvõtt on jõudnud Eesti Maaülikoolis poole peale. Kõige enam avaldusi ühele õppekohale on esitatud maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise õppekaval.

 

Eesti Maaülikooli õppeosakonna juhataja Ina Järve ütles, et maaülikooli populaarsemate erialade nimekiri püsib suuresti sarnane eelmiste aastatega. "Kõige suurem konkurss on meil tavaliselt maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise õppekavale ning paistab, et see jääb nii ka tänavu: praeguseks hetkeks kandideerib sel erialal ühele õppekohale kaheksa soovijat. Populaarsed erialad on ka geodeesia, kinnisvara- ja maakorraldus, samuti loodusturism ning traditsiooniliselt ka veterinaarmeditsiin. Ka neil erialadel on konkurss neli või viis inimest kohale, aga vastuvõtt on ju alles poole peal. Suurt huvi pakuvad sisseastujatele ka loomakasvatus ja metsandus," andis Ina Järve ülevaate.

 

Eesti Maaülikoolis saab õppida 38-l eestikeelsel bakalaureuse-, rakenduskõrghariduse- või magistriõppe õppekaval. Nende hulgas leidub nii keskkonnahoiu, toidu tootmise ja töötlemise, loomade heaolu ja tervise, metsanduse ja puidu väärindamise, tehnika ja inseneeria kui ka maamajanduse ning planeerimisega seotud õppekavu. Maaülikooli ülikõrge 37. positsioon metsandust ja põllumajandust õpetavate maailma ülikoolide edetabelis on garantii, et siit saab hea ja kaasaegse hariduse. Kõigi erialade ning vastuvõtutingimustega on võimalik tutvuda Eesti Maaülikooli kodulehel.

Vastuvõtt Eesti Maaülikooli kestab 6. juulini, vajalikud dokumendid saab esitada sisseastumise infosüsteemis SAIS. Sellest nädalast alates on võimalik sisseastumisavaldusi esitada tööpäeviti kell 9.00-15.00 ka maaülikooli peahoones koha peal (Fr. R. Kreutzwaldi 1a, Tartu). Vastuvõetute esialgsed nimekirjad avaldatakse 13. juulil. Õppima tulek maaülikooli tuleb kinnitada kahe päeva jooksul alates enda vastu võetuks määramisest SAISis.

Allikas: Eesti Maaülikooli 27. juuni 2023 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.