Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 26. nädala eelinfo (2023-06-26 07:09:31)


26. juuni - 2. juuli 2023­

Esmaspäev, 26. juuni

· 26.-27. juunini toimub Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istung. Päevakavas on kaubandusega seotud põllumajandusküsimused ning Euroopa Liidu eesistujariik Rootsi annab ülevaate taimekaitsevahendite säästva kasutamise määruse eelnõust. Räägitakse ka kalanduse meetmepaketist, mille eesmärk on parandada liidu kalandus- ja vesiviljelussektori kestlikkust ja vastupanuvõimet. Muude punktide raames tehakse ülevaade geograafilisi tähiseid käsitleva määruse ning põllumajandusettevõtte kestlikkuse andmevõrgu (FSDN) kohta.

Kohtumisel osaleb regionaalminister Madis Kallas, keda saadavad asekantslerid Siim Tiidemann ja Madis Pärtel ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand. Rohkem infot leiab Euroopa Nõukogu veebilehelt.

Neljapäev, 29. juuni

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Laupäev, 1. juuli

· 1.-7. juulini toimub ÜRO toidu- ja põllumajanduseorganisatsiooni (FAO) konverentsi 43. istungjärk. Konverentsi teemaks on veevarude parem majandamine, et saavutada säästva arengu eesmärgid. Lisaks valitakse konverentsil uus FAO peadirektor. Konverentsil osaleb regionaalminister Madis Kallas, keda saadavad kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Tõnis Tänav ja välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna valdkonnajuht Kristiina Lillestik.

Pühapäev, 2. juuli

· XIII noorte laulupeolpakub Eesti Peakokkade Ühendus Maaeluministeeriumi toel merevärava juurde püstitatud Eestimaa maitsete telgis toidupiirkondadest inspireeritud menüüd. Laulupeo külastajad saavad Eestimaa maitsete telgist osta nii vanu häid traditsioonilisi toite kui ka moodsas võtmes valmistatud roogasid.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.