Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-06-22 07:44:17)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 48 varavastast kuritegu, sealhulgas35 vargust. Juhtimiselt kõrvaldati 4 joobes sõidukijuhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 188 Ukraina kodanikku, kellest 101 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

20. juunil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel lõi seni tuvastamata inimene 39-aastast meest.

 

20. juunil teatati, et Kesklinnas Lubja tänava majas toimus konflikt 50- ja 21-aastase naise ning 48-aastase mehe vahel. Esialgsetel andmetel tõukas 50-aastane naine 48-aastast meest ja 21-aastast naist. Samuti lõhkus 50-aastane naine esialgsetel andmetel ära mehele kuulunud prillid ja teise naise telefoni.

 

20. juunil teatati, et Lasnamäel Hooldekodu teel lõi 33-aastane mees 74-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Avaliku korra rikkumine

20. juunil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval lõi alkoholijoobes 20-aastane mees 44-aastast meest.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil teatati, et Viimsi vallas Pärnamäe külas lõi 46-aastane mees 59-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

20. juunil teatati politseile, et Kõrveküla alevikus varastati maja juures asuvast rattahoidlast lukustatud musta värvi jalgratas Botteccia. Vargusega tekitatud kahju on 375 eurot.

 

Viljandimaa

 

Kelmus

20. juunil pöördus politseisse 52-aastane mees, kes soovis Saksamaalt osta interneti kaudu traktorit. Mees maksis Saksamaa pangakontole traktori eest 4290 eurot, aga ei ole tänaseni traktorit ega raha tagasi saanud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Venemaa, ühel Moldova ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

16. juunil teatati politseile, et Narvas Joala tänaval varastati vaba juurdepääsu teel survepesur. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot. Vargusjuhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Narvas elav naine, kellele helistas kelm tutvustades ennast politseiametnikuna. Kelm väitis, et naise pangakontol toimuvad kahtlased tehingud. Väidetavate tehingute kontrollimise eesmärgil paluti naisel sisestada PIN-koodid, mida naine ka tegi. Hiljem kannatanu avastas, et tema kontolt on kadunud 220 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargused

14. juunil sai politsei teate, et Vinni vallas varastati talust ATV. Vargusega tekitatud kahju on 4000 eurot. Vargusjuhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

19. juunil teatati politseile, et Kundas varastati Kasemäe tänaval seisnud mopeed. Vargusega tekitatud kahju on välja selgitamisel. Vargusjuhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

20. juunil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

20. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise viiel Moldova, kahel Ukraina ning ühel Serbia ja Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Omastamine

20. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. juunil võeti Pärnus Mai kergliiklustee äärselt pingilt kaasa seljakott esemetega. Tekitatud varaline kahju on 600 eurot.

 

Vargus

20. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 19. juunil varastati Pärnus ehitusobjektilt tööstuslik tolmuimeja ja värviprits. Vargusega tekitatud varaline kahju on 2000 eurot.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil kella 13.30 paiku anti politseile teada, et Kohila vallas vägivallatses 69-aastane joobes mees 33-aastase naise kallal. Politsei pidas 69-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.