Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-06-21 07:11:10)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 57 varavastast kuritegu, sealhulgas39 vargust. Juhtimiselt kõrvaldati 14 joobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

19. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel lõi 42-aastane mees 42-aastast naist.

 

19. juunil sai politsei väljakutse Haaberstisse Paldiski maantee kortermajja, kus 39-aastane mees lõi oma 29-aastast abikaasat.

 

19. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänava kortermajas lõi 25-aastane mees esemega 45-aastast meest. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

19. juunil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel lõi seni tuvastamata inimene 36-aastast meest.

 

19. juunil teatati, et Haabrestis Õismäe tee kortermajas lõi 44-aastane mees oma 40-aastast abikaasat.

 

Vargus

19. juunil murti Nõmmel Kastani tänaval asuvasse majja sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 530 eurot.

 

Kelmus

19. juunil pöördus politsei poole 36-aastane mees, kellele oli eelnevalt helistatud väidetavalt politseist. Politseinikuna esitles end kelm, kes väitis kannatanule, et keegi püüab tema nimel laenu võtta. Seejärel ühendati kannatanu väidetavalt pangatöötajaga, kes palus probleemide lahendamiseks edastada avaldajal oma isikukood, samuti pidid ta sisenema internetipanka ning kinnitama toimingud PIN-koodidega. Kelmusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

19. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Vaksali tänavalt on varastatud lukustatud elektritõukeratas Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Jaama tänaval asuvas kortermajas ründas 37-aastane mees enda 24-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

18. juunil teatati politseile, et Narva-Jõesuus asuvas suvilas lõi 42-aastane mees enda endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

19. juunil sai politsei teate, et Ahtmes Ahtme maanteel asuvas korteris löödi 36-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

18. juunil teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänaval asuvast kortermaja trepikojast varastati vaba juurdepääsu teel elektritõukeratas. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

18. juunil sai politsei teate, et Väike-Maarja vallas Äntu külas asuval matkarajal löödi konflikti käigus 36-aastast meest.Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

19. juunil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

19. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kuuel Venemaa, viiel Moldova, ühel Ukraina ning Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

19. juunil kella kahe paiku öösel anti politseile teada noortevahelisest kaklusest Raplas Kooli tänaval, mille käigus sai viga 18-aastane noormees.

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

19. juuni pärastlõunal sai politsei teate, et Kuressaares lõi 63-aastane mees rüselemise käigus tuttavat 47-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 63-aastase mehe kuriteos kahtlustavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.