Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jaanieelsed sõnajalgade päevad Tallinna Botaanikaaias (2007-06-13 11:20:39)

 

Sõnajalad on salapärased ja lummavad taimed, kes lausa kutsuvad end lähemalt uurima. Nende hiilgeajad jäävad küll kaugele möödanikku – kivisöeajastusse, ent vaatamata sellele kohtab tänapäevases maailmas ikkagi veel vähemalt 8550 liiki sõnajalgu.

 

Näitusel tutvustame parasvöötme, lähistroopilisi ja troopilisi sõnajalgu, samuti nende lähisugulasi raagraikaid, koldi ja osje.

 

Jagame juhiseid sõnajalaõie otsimiseks, sest sõnajalad õitsevad ainult seal, kus ei ole kuulda kuke laulu ega koera haukumist. Vajalik oleks ka teada, mida leitud õitega peale hakata, et vale kasutus õnne asemel õnnetust kaela ei tooks. Samuti anname teada, kuidas sõnajalgade abil haigustest jagu saada, raha ja armastust leida ning end kurja silma eest kaitsta.

 

Samas on võimalik tutvuda foto- ja disainistuudio Akriibia fotograafide Lembit Michelsoni ja Meelis Adamsoni esimese ühise fotoprojektiga "Loodusfoto interjööri elemendina".

 

Palmimaja on avatud kella 11-18.

 

Lisainfo: Urmas Laansoo ja  Taimi Puusepp, kuraatorid. Tel. 606 2671, 606 2666.

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 13.06.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.