Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Perepäev saab alguse Tähtvere välijõulinnaku avamisega (2023-06-16 05:31:11)


Liikumisaasta tähistamiseks toimub 17. juunil kell 12-15 Tähtvere puhkepargis tasuta perepäev "Tartu liigub". Kell 12 avatakse spordipargis uus jõulinnak, kus esineb Street Workout meister Carl Niidas.

 

Päeva jooksul saab Tähtvere puhkepargis uudistada pumptrack'i ja jõulinnakut, põnevust loovad spordiklubid, batuudilinnak ning õhtu lõpetab suvekontsert laululaval. "Tartu linn on viimastel aastatel palju panustanud puhkepargi arengusse ja meil on hea meel seda kõike juba laupäeval tutvustada," ütles Tartu Sport müügi- ja teenindusjuht Auli Solo.

 

Tegevusi jagub perepäeval üle pargi ja kõigile. Spordipargis tutvustavad ennast huvilistele BMX-klubid, maastikukrossi sõitjad, suusaklubid, üldtreeningu aktivistid, discgolfi-klubi, slackliner'id, ronimisseina eestvedajad ja crossfit. Lisaks on üles seatud Minecrafti ja Supermario liikumisalad lastele. Kasesalus saab oma kaardilugemisoskuse proovile panna orienteerumismänguga. Äsja avatud pumptrack-rajal õpetavad lihtsamaid trikke ja räägivad ohutusest Hop on Board osalised. Laste- ja noortepargis seab ennast üles aga tasuline batuudipark, mis on avatud kogu nädalalõpu.

 

Liikumise vahepeale saavad laululava kõrval oma oskused proovile panna noored DJ-d ja räpparid. Võistlusel žürii poolt valitud parimad pääsevad juba samal õhtul suurel laval publikule esinema. Perepäeva õhtuse osa lõpetab Tartu laululava Summer Start kontsert.

 

Kogu perepäeva jooksul jagatakse osalistele eri tegevuspunktides templeid, mille kogujate seas loositakse välja toredaid auhindu. Templikaardid leiab spordipargis paiknevast Tartu Spordi telgist.

 

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID