Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-06-16 05:15:40)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli ja varavastast kuritegu, sealhulgas20 vargust. Juhtimiselt kõrvaldati üks joobes sõidukijuht.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 115 Ukraina kodanikku, kellest 58 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel tekitas 34-aastane naine kehavigastusi 27-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

14. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval korteris lõi 38-aastane mees enda elukaaslast, 25-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitamisel.

14. juunil teatati, et Haabersti linnaosas Õismäe teel lõi 24-aastane mees enda endist elukaaslast, 34-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitamisel.

 

14. juunil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval ähvardas 53-aastane mees enda lähedasi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

 

14. juunil tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kolmeks aastaks Schengenisse sissesõidukeeld ja lõpetati viisavaba lubatud viibimisaeg 1984. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikul, kes osutas Eestis raha ja kingituste eest seksuaalteenuseid.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. mail sai politsei teate, et alkoholijoobes 51-aastane mees ründas 21-aastast naist. Haardest vabanemiseks lõi naine meest noaga. Kiirabi viis mehe haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargus

14. juunil teatati politseile, et Tartu vallas on öösel sisse murtud majja, kust on varastatud tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Viljandimaa

 

Omastamine

14. juunil pöördus politseisse 47-aastane mees, et kes oli andnud oma sõiduauto Honda tuttavatele kasutamiseks. Nüüd avastas mees, et tema auto on lammutatud. Tekitatud kahju on 4000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

14. juunil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud koostöös maksu- ja tolliametiga Valgamaa ettevõtteid selgitamaks, kas nende töötajad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Kontrolliti viit juriidilist ning üheksat füüsilist isikut. Tuvastati üks inimene, kelle töötamine oli maksu- ja tolliameti töötamise registrisse kandmata. Temaga tegeleb edasi maksu- ja tolliamet.

 

14. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis Kasahstani kodaniku piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimesel puudus seaduslik alus Eestis olemiseks, sest ta oli Schengeni alal viibinud ebaseaduslikult seitse päeva ning neist ühe päeva Eestis. Inimesele määrati sissesõidukeeld Schengeni alale üheks aastaks ja kuueks kuuks. Pärast menetlustoiminguid suundus Kasahstani kodanik Venemaale.

 

14. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis Moldova kodaniku piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimesel puudusid sobivad dokumendid, mis põhjendaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Peale menetlustoiminguid suunati inimene tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil sai politsei teate, et Narva-Jõesuus Poska tänaval asuva kaupluse juures lõi 29-aastane mees 52-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. juunil teatati politseile, et Ahtmes Estonia puiesteel asuvas korteris lõi 44-aastane mees enda abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargused

13. juunil teatati politseile, et Alutaguse vallas asuvas puhkekeskuses varastati seljakott koos telefoniga. Vargusega tekitatud kahju on 900 eurot.

 

14. juunil sai politsei teate, et Sillamäel Tallinna maanteel asuvast remonditöökojast varastati kuus komplekti uusi autorehve. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Narvas elav mees, kellele helistas kelm tutvustades ennast politseiametnikuna. Kelm väitis, et mehe pangakontol toimuvad kahtlased tehingud. Väidetavate tehingute kontrollimise eesmärgil paluti mehel sisestada Smart-ID PIN koodid, mida mees ka tegi. Hiljem kannatanu avastas, et tema kontolt on kadunud 1100 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil sai politsei teate, et Kiviõlis Viru tänaval asuvas korteris lõi 68-aastane mees enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. juunil teatati politseile, et Kadrina Vallas Neeruti külas lõi 32-aastane mees enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

15. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kuuel Venemaa, viiel Ukraina ja Moldova, kahel Kirgiisi, ühel Tšiili, Gruusia ning Guinea-Bissau kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Vargus

13. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Särevere alevikus varastati ajavahemikus 22. mai kuni 6. juuni korterist elektritõukeratas. Vargusega tekitatud varaline kahju on ligi 800 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.