Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-06-15 07:12:18)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 110 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 44 varavastast kuritegu, sealhulgas35 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobes sõidukijuhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 130 Ukraina kodanikku, kellest 69 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati, et Lasnamäel Paepargi tänava kortermajas lõi 31-aastane mees oma 29-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati, et Kose vallas lõi seni tuvastamata inimene terava esemega 66-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

13. juunil pöördus politseisse 27-aastane mees, kes tahtis osta soov.ee veebilehelt traktorit. Mees tegi ettemaksu ning pole pärast seda enam müüjaga ühendust saanud. Kelmusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Kastani tänaval lõi alkoholijoobes 25-aastane mees 43-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

13. juunil teatati politseile, et Tartu vallas on sisse murtud majja, kust on varastatud ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 4000 eurot.

 

Valgamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati politseile, et Valga linnas Köie tänaval asuva maja hoovis löödi 42-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil anti politseile teada, et Ahtmes Estonia puiesteel asuvas korteris lõi 44-aastane mees oma abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

13. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvas kaubanduskeskuses lasi 28-aastane naine konflikti käigus tuttavale pipragaasi näkku. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

13. juunil sai politsei teate, et Rakveres Narva tänaval tulistas 25-aastane mees relvataolise esemega õhku. Politseinikud pidasid mehe kinni ning võtsid kaks gaasipüstolit hoiule.

Piiriturvalisus

13. juunil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

13. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Ukraina, kahel Venemaa ning ühel Kirgiisi ja Peruu kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Omastamine

12. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Järvamaal omastas 35-aastane mees talle tööalaseks kasutamiseks antud ettevõtte vara. Tekitatud kahju on ligi 600 eurot.

 

Pärnumaa

 

Kelmus

13. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et selle aasta mais helistati Pärnumaa mehele väidetavalt ettevõttest Blockchain ja öeldi, et tal on saadaval 6700 dollari eest krüptovaluutat. Helistaja sõnul ei saanud raha kanda otse mehe pangakontole, vaid tal soovitati teha samas summas laenutaotlus Bondorale. Helistaja vahendamisel võeti Anydesk programmi kasutades 6500 eurot laenu. Kelmusega loodi mehele ettekujutus, et võttes laenu Bondorast, saab ta hakata kasutama krüptokontole kogunenud raha ja krüptoettevõte tasub tema võetud laenu.

 

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 24-aastane mees oma endist elukaaslast, kes sai viga.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.