Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-06-14 07:14:05)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 64 varavastast kuritegu, sealhulgas44 vargust (üks eluruumidest ja kaks sõidukitest). Juhtimiselt kõrvaldati 11 joobes sõidukijuhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 109 Ukraina kodanikku, kellest 49 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

12. juunil varastati Lasnamäel Mahtra tänava poest erinevat kaupa. Kahju on ligikaudu 972 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

12. juunil tõkestati Koidula piiripunktis Moldova kodaniku piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimesel puudusid sobivad dokumendid, mis põhjendaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Peale menetlustoiminguid suunati inimene tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus 69-aastane Narvas elav mees, kelle helistas väidetavalt politseiametnik. Kõne ajal ühendas kelm mehe väidetava Swedbanga töötajaga, kes kasutades arvutitarkvara AnyDesk sai ligipääsu kannatanu arvutile ning palus mehel sisestada PIN-koodid, mida mees ka tegi. Kelmusega tekitatud kahju on 12 000 eurot.

 

Vargus

12. juunil sai politsei teate, et Narvas Mõisa tänaval varastati sõidukist tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

13. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa, kolmel Ukraina ning ühel Moldova ja Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Omavoliline sissetung

12. juuni õhtul sai politsei teate, et Paikuse vallas on lõhutud rõdu uks ja sisenetud eramusse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.