Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-06-08 07:20:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 160 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 60 varavastast kuritegu, sh 40 vargust. Inimvigastatutega liiklusõnnetuste kohta teateid ei laekunud. Juhtimiselt kõrvaldati 11 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Viimase ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 90 Ukraina kodanikku, kellest 58 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

6. juunil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänava kortermajas tõukas 50-aastane mees 39-aastast naist.

 

6. juunil sai politsei väljakutse Piritale Purde tänava kortermajja, kus 37-aastane mees lõi oma 38-aastast elukaaslast.

 

6. juunil teatati, et Kristiines Kasvu tänava kortermajas tekitas 25-aastane naine viga 26-aastasele endisele elukaaslasele.

 

Vargus

6. juunil varastati Kristiines Nõmme tee korterist erinevaid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

 

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

 

Kelmus

6. juunil pöördus politseisse inimene, kes soovis Facebook Marketplace'ist osta tõukeratast. Inimene tasus tõukeratta eest küsitud summa, aga ei ole siiani tõukeratast saanud ning müüja ei vasta enam sõnumitele. Kelmusega tekitatud kahju on 222 eurot.

 

Tartumaa

 

Vargus

6. juunil teatati politseile, et Tartu linnas Kalda teel asuva maja korterist on varastatud erinevaid ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 1150 eurot.

 

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. juunil sai politsei teate, et Kohtla-Nõmmel löödi 23-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Avaliku korra raske rikkumine

6. juunil teatati politseile, et Narvas toidupoes löödi 18-aastast meest terava esemega. Kiirabi vaatas mehe sündmuskohal üle. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Röövimine

6. juunil teatati politseile, et Sompa külas lõid kaks meest koos kolme seni tuvastamata isikuga 63-aastast meest. Kannatanult võeti ära ka 70 eurot ning ta toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Politsei pidas kaks lööjatest kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Ähvardamine

6. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval ähvardas 29-aastane mees enda endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmused

Politseisse pöördus Kohtla-Järvel elav naine, kellele helistas kelm tutvustades end politseiametnikuna ning väitis, et naise nimele on laenu võetud. Kelm palus laenu tühistamiseks naisel telefoni alla laadida AnyDesk programmi, mida naine ka tegi. Hiljem selgus, et kelm võttis naise nimele laenu ning pärast oli ka pangakontolt raha kadunud. Kelmusega tekitatud kahju on 7800 eurot.

 

Politseisse pöördus Narvas elav naine, kes soovis kaugtööd leida ning kandideeris silma jäänud ettevõtte kodulehel, kuid sattus kelmuse ohvriks. Naine edastas enda isiku- ja pangakonto andmed. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on kadunud 1000 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. juunil sai politsei teate, et Kunda linnas Koidu tänaval asuvas korteris lõi 56-aastane mees 67-aastast naist. Kiirabi andis naisele kohapeal esmaabi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

6. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise seitsmel Venemaa, kahel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

6. juunil kella 18.30 paiku sai politsei teate, et Pärnus vägivallatses 72-aastane mees kodus enda 64-aastase abikaasa kallal, kes sai viga. Politsei pidas 72-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.