Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 05.-11.06.2023 (2023-06-06 07:06:25)


Esmaspäeval, 05.06

5.-9. juunini toimub ÜRO Elukeskkonna Programmi Assamblee teine istungjärk Nairobis, kus osalevad Keskkonnaministeeriumist asekantsler Kaupo Heinma ja välissuhete nõunik Marina Bantšenko. Selle aasta konverentsi teema on "Säästev linnade tulevik kaasava ja tõhusa mitmepoolsuse kaudu: kestliku arengu eesmärkide saavutamine ülemaailmsete kriiside ajal". Eesti peamine huvi konverentsil on resolutsiooni vastuvõtmine, millega teha järgmine samm, et Maailmakoristuspäev saaks rahvusvaheliseks ÜRO päevaks. 

Teisipäeval, 06.06

Kell 14-18 toimub Tartus Paranduskeldris (Kastani 42) KIKi roheideede konkursi Negavatt 10. juubelihooaja superfinaal. Üheksa parimat meeskonda astuvad žürii ette, et näidata, kuidas nad on oma ideega võrreldes aasta algusest edasi arenenud ja miks nemad väärivad 10 000-eurost peavõitu. Superfinaali saab jälgida otseülekandena ka KIKi ja Negavati Facebooki lehelt. 

 

KIKi arengu- ja koostöökoja juht Helen Sulg ja kommunikatsioonijuht Kati Raudsaar osalevad kell 16.15-20 Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tunnustusgalal Kai kunstikeskuses (Peetri 12), et vastu võtta KIKile omistatud vastutustundliku ettevõtluse sertifikaat ning kuldtaseme kvaliteedimärgis. 

Neljapäeval, 08.06

Keskkonnaagentuur avaldab 2022. aasta statistilise metsainventuuri tulemused. Ajakirjanikud on kutsutud osalema pressibriifingul, mis toimub e-keskkonnas Teams algusega kell 14. Briifingul osalemise soovist palume teada anda hiljemalt 7. juuni kella 15ks e-posti aadressile: anne-liisi.mandmets@envir.ee

Reedel, 09.06

KIKi arengu- ja koostöökoja juht Helen Sulg modereerib kell 13 algaval SEB Innovatsioonikeskuses Innovatsiooniliidrite klubi üritusel "Season finale: Innovation Capacity of Nordic companies - best practice" paneeldiskussiooni, kus räägitakse innovatsioonimudelitest, mis annavad ettevõtetele konkurentsieelise. Arutelus osalevad Christian Svensson, Meelis Migur ja Linda Marie Ormus. 

Laelatu puisniidul toimub alates kella 13st kuni 10. juuni kella 20ni LIFE-IP projekti "Loodusrikas Eesti" pärandniiduteemaline fotokool Sven Začeki juhtimisel. 

Laupäeval, 10.06

Eesti Loodusmuuseum võtab osa Eesti Loodusfestivali korraldatavast loodusvaatlusmaratonist. Loodusmuuseum on Kadrioru pargis kella 12-st südaööni. Avatud on välknäitus, mis tutvustab Kadrioru pargis levinud linde, loomi, putukaid, taimi, samblaid ja samblikke. Kogu päeva vältel on kohapeal olemas spetsialistid, kes aitavad liike määrata ja vaatlusi sisestada. Toimuvad juhendatud retked. Retkedel osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine: https://www.loodusmuuseum.ee/et/events/loodusvaatluste-maraton-2023

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.