Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Linnasaksad maamehe juures (2007-06-12 06:57:52)


Postimehe j
uhtkiri:
Maalehe müük Ekspress Grupile näitab selgelt, et ka Eesti kitsukesel ajakirjandusmaastikul on raske hakkama saada üksinda ning lihtsam suure kontserni koosseisus. Globaliseerumine ei ole mitte ainult kaugete suurriikide mure, vaid mõnes mõttes ja omal moel paratamatus ka väiksel Eesti kodumaakamaral.

 

Kuidas mõjutab selline tehing aga Maalehte, on raske hinnata. Majanduslikus mõttes tõuseb sellest lehele kindlasti tulu, sest suur kontsern suudab ühele lehele tehnilise ja majandusliku poole pealt pakkuda kindlasti rohkemat kui üks väikefirma. Keerulisem on aga ennustada seda, kuidas võtavad omanikumuutuse vastu lugejad.

Teoreetiliselt ei tohiks omanik lehe sisu ja sellest tulenevalt lugejate meelsust kuidagi puudutada. Teisalt ei saa üle ega ümber tõsiasjast, et linnasakste ja maainimeste vahel on Eestis läbi aegade ikka pisut naginaid olnud. Nüüd on aga maarahva seas pisut põlastavalt vaadatud linnasakstest saanud nende oma väljaande omanikud ning nii mõnelegi on see mõru pill. Tahaks siiski loota, et viimasel ajal pisut ära vajunud lehte toob omanikuvahetus uut hingamist, millest lugeja ainult võidaks.

 

Allikas: www.postimees.ee 11.06.2007

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.