Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eestimaa Looduse Fond kuulutab välja järjekordse loodustalgute hooaja (2007-06-11 17:10:01)

Loodustalgu ühendab endas vabatahtliku töö looduse heaks, viibimise kaunis looduses ja mõnusa ajaviite. Loodustalgud on Eestis ja mujal Euroopas üha suuremat populaarsust võitev puhkamise viis. ELF korraldab talguid juba alates 2000. aastast. Sellest ajast on igal aastal käinud talguil keskmiselt 400 inimest ja iga-aastaselt panustatud looduse heaks 2575 töötundi.

ELFi talgujuht Tarmo Tüür: "ELFi talgud toimuvad juulist septembrini erinevatel  Eesti kaitsealadel. Paljud paigad on sellised, kuhu muidu ei satu või mis tavakülastajale hoopis suletud, näiteks Kumari saar. Lisaks Lääne-Eestile ja saartele jagub talgulisele avastamisrõõmu ka sisemaal. Näiteks Karula Rahvuspark on veel paljude jaoks avastamata, Võru ja Valgamaa piiril laiuv võrratu loodusega kuplite ja järvede maa."

Talgugrupid on väikesed, 10-15 inimest, seega registreerimisel kehtib põhimõte: kes ees, see sees! Talgud kestavad 3-5 päeva, vahel isegi 10 päeva, osad grupid on ka rahvusvahelised. Täpsem info ja registreerumine http://reisid.elfond.ee/.

Selle aasta talguid toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

 

Allikas: Eestimaa Looduse Fondi 11.06.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.