Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-04-13 07:29:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 47 varavastast kuritegu, sh 26 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest üks).

Eile toimus neli liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kuus alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Üle piiri Eestisse tuli 78 Ukraina kodanikku, kellest 33 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval lõi 64-aastane naine 36-aastast naist.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. aprillil teatati, et Kose vallas lõi 34-aastane mees 56-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. aprillil teatati, et Keila-Joa alevikus lõi 29-aastane mees oma 73-aastast isa.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil puhkes Jõgeva vallas Kaarepera külas ühiselt alkoholi tarvitanud inimeste vahel tüli, mille käigus 59-aastane naine lõi samas seltskonnas viibinud meest. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses

Tartumaa

Vargused

11. aprillil varastati Tartus Anne tänavalt Xiaomi elektritõukeratas. Kahju on 400 eurot.

Politseile laekus teade, et 9. aprillil varastati Tartus Aardla tänava eramu eest Merida jalgratas. Kahju on 500 eurot

Piiriturvalisus

11. aprillil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Moldova kodanikul, kel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks oma reisi eesmärki. Meestele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. aprillil teatati politseile, et Narvas Rüütli tänaval asuvas korteris lõi mees enda vennanaist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

4. aprillil teatati politseile, et Jõhvis asuvas autoremondi töökojas varastati mootori osad. Vargusega tekitatud kahju on 4300 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Lääne-Virumaa

Vargused

9. aprillil teatati politseile, et Väike-Maarjas Vao külas varastati krossimootorratas. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

11. aprillil teatati politseile, et Viru-Nigulas Letipea külas laost varastas seni tuvastamata isik kuusepuitu. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

11. aprillil sai politsei teate, et Tõrremäe külas varastasid seni tuvastamata mees ja naine kauplusest 300 euro eest kaupa.

Piiriturvalisus

11. aprillil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise ühel Venemaa, ühel Moldova, ühel Ukraina, ühel Paraguay ja ühel Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Arvutikelmus

11. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et aprilli alguses soovis 39-aastane Paide naine osta Facebook Marketplace's müüdavat kohvimasinat. Naine leppis müüjaga kokku, et kauba kättetoimetamine toimub läbi kullerfirma, mille arve tasub ostja. Müüja saatis naisele võltsitud kullerfirma lingi, kuhu naine sisestas enda pangakaardi andmed ja PIN-koodid. Hiljem enda pangakontot kontrollides avastas naine, et tema arvelt on broneeritud 1250 eurot.

Pärnumaa

Kelmus

11. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et aprilli alguses müüs 33-aastane Pärnu mees Yaga.ee keskkonna kaudu kolm toodet ja saatis need ostjale pakiautomaati. Ostja võttis tooted pakiautomaadist välja, aga nende eest müüjale ta ei tasunud. Tekitatud kahju on 215 eurot.

Raplamaa

Arvutikelmus

11. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 8. aprillil soovis 47-aastane Kehtna valla mees osta Facebook Marketplace's müüdavat jalgratast. Müüja tahtis ratta müüja läbi kullerfirma ja saatis mehele võltsitud kullerfirma lingi, kuhu mees sisestas enda pangakaardi andmed. Seejärel tehti mehe arvelt ilma tema loata neli kaardimakset. Tekitatud kahju on 345 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.