Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikooli rektorikandidaadid väitlevad 4. aprillil ülikooli aulas (2023-03-30 07:18:13)


Teisipäeval, 4. aprillil kell 15.00 kohtuvad Tartu Ülikooli rektorikandidaadid professor Toomas Asser, professor Raul Eamets ja professor Jaak Vilo avalikul väitluskoosolekul, kus neil on võimalus tutvustada oma programmi põhiseisukohti ja vastata ülikoolipere küsimustele. Aulasse on oodatud ülikoolipere, kõik teised huvilised saavad väitlust jälgida UTTV vahendusel.

Väitluskoosolekut juhivad valimiskomisjoni esimees professor Raili Marling ja meditsiiniteaduste valdkonna üliõpilane Renar Kihho. "Väitlus saab olema põnev, sest meil on kolm tugevat kandidaati, kellest igaühel on ülikooli tulevikust omanäoline ettekujutus," sõnas Marling.

Igal kandidaadil on väitluskoosoleku alguses kuni seitse minutit oma programmi seisukohtade tutvustamiseks. Sellele järgneb debatt, mille käigus käsitletakse ülikooli arengukava põhipunkte ja esitatakse ülikoolipere saadetud küsimusi. Üksteisele saavad küsimusi esitada ka kandidaadid ja debati lõpus saavad sõna saalisviibijad.

Umbes kaks tundi kestvast väitluskoosolekust teeb otseülekande UTTV. Üritusel on nii kohapeal kui ka veebis ingliskeelne sünkroontõlge.

Tartu Ülikooli rektori valib 20. aprilli valimiskoosolekul valimiskogu, kelle nimekiri kinnitatakse 3. aprilli seisuga. Rektor valitakse viieks aastaks ja tema ametiaeg algab 1. augustil 2023.

Rektori valimisi reguleerivad Tartu Ülikooli põhikiri ja rektori valimise reglement. Lisateavet leiab ülikooli veebilehelt ut.ee/rektorivalimised.

 

Allikas: Tartu Ülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.