Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 20. - 26. märts (2023-03-20 06:49:47)


Esmaspäev, 20. märts

  • Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits osaleb kuni teisipäevani kestval EuroGeographicsi peaassambleel Vallettas.

Teisipäev, 21. märts

Kolmapäev, 22. märts

  • Kolmapäevast reedeni kestab New Yorgis ÜRO veekonverents, mis toimub taas pärast ligi 50-aastast pausi. Paljud küsimused, mida arutati ÜRO esimesel veekonverentsil 1977. aastal, on endiselt lahendamata. Konverentsi neli arutelusuunda keskenduvad tervisele, arengule, kliimale ja koostööle.
    Eesti kui ÜRO veekonventsiooni praegune juht korraldab 22. märtsil koos Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Ghana, Ungari, Kasahstani, Senegali, Sloveenia, Šveitsi ja ÜRO veekonventsiooni sekretariaadiga kõrvalürituse "Kuidas veekonventsioon aitab kiirendada piiriülest veekoostööd".
    Eestist osalevad veekonverentsil Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt, piirivete erisaadik Harry Liiv, veeosakonna nõunik Olav Ojala ja välissuhete osakonna nõunik Marina Bantšenko.

    * 22. märts on ülemaailmne veepäev, millega seekord kutsutakse üles kiirendama samme vee- ja kanalisatsiooniprobleemide lahendamiseks. Maailma Terviseorganisatsiooni hinnangul sureb igal aastal 1,4 miljonit inimest kehvast veest ja kanalisatsioonist põhjustatud halva hügieeni tõttu.
     
  • Maa-amet osaleb Maaülikooli tudengimessil, et tutvustada end tööandja ja praktikakoha pakkujana.

Neljapäev, 23. märts

  • Kell 10 tutvustavad KIKi metsaosakonnast Gunnar Reinapu, Sirli Jakobson ja Veljo Kütt Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja veebi teel toimuval infopäeval Natura 2000 elurikkuse soodustamise toetust ja teisi KIKi metsandustoetusi.
  • Kell 18.00 toimub RMK Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses loodusõhtu "Lendorav - aasta loom 2023". Juttu tuleb lendorava elust-olust, tema käekäigust meil ja mujal ning sellest, kuidas lendoravaid uuritakse ja mida uut on viimastel aastatel teada saadud. Samuti arutatakse, kas lendorava esinemine ja metsa majandamine on ikka teineteist välistavad. Lektoriks on zooloog Uudo Timm, kes on lendoravate vastu huvi tundnud üle 30 aasta. Loodusõhtu on osalejale tasuta.

Reede, 24. märts

  • Rahvusvahelise meteoroloogiapäeva puhul toimub algusega kell 10 Keskkonnaagentuuris konverents, mis kannab pealkirja "Ilma, kliima ja vee tulevik üle põlvkondade". Nagu tiitel viitab, on fookuses kohanemine muutuvate oludega.

Laupäev, 25. märts

  • Järvamaal Paunküla Heaolukeskuses veedavad KIKi roheideede konkursi Negavatt selle hooaja 20 parimat meeskonda aktiivse nädalavahetuse, et koolitaja Harald Lepisku käe all oma idee pulkadeks lahti võtta ning panna paika visioon, kuhu Negavati programmi jooksul ideearendusega jõuda soov on.

 

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.