Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tähistab liikumisaastat laiendatud kõnniringidega ja ootab tartlasi kõndima! (2023-03-17 06:01:35)


Alates esmaspäevast, 20. märtsist 2023 alustavad Tartu Linnavalitsus ja MTÜ Kõnnime Koos ühiselt korraldatud kõnniringidega, et üheskoos värskes õhus keha ja vaimu kosutada.

Tartu Linnavalitsus on eakate kõnniringe korraldanud juba 3 aastat. Eelmisel aastal toimusid kõnniringid kolmel korral nädalas hommikustel aegadel ning kõndijate rekord tehti Annelinnas. MTÜ Kõnnime Koos alustas jalutusgruppidega Tartus eelmisel kevadel ja nüüd on jõud ühendatud, et pakkuda linlastele võimalus Tartu erinevates linnaosades koos kõndida ja suhelda. Valida saab ka hommikuse või õhtuse jalutusgrupi vahel. Kokku käivitatakse üheskoos viis jalutusgruppi.

Ropka, Annelinna, Kesklinna ja Veeriku jalutusgruppe juhendab eelmise aasta kõnniringidelt tuntud ja armastatud personaaltreener Egert Erm, Tähtvere jalutusgruppi juhib jätkuvalt Heidi Rajamäe-Volmer, oodata on ka toredaid külalisjuhte!

Tartu abilinnapea Mihkel Leesi sõnul aitavad organiseeritud programmiga jalutamisvõimalused toetada tartlaste vaimset ja füüsilist tervist. "Jalutuskäigud annavad hea võimaluse avastada Tartut, suhelda teiste kõndijatega ning saada tervise- ja liikumisteemalisi nõuandeid personaaltreenerilt," sõnas Lees.

Jalutuskäikude alguskohad:

E: kell 10.00 E-Kaubamaja ees (Tehase 16), grupijuht Egert Erm

T: kell 10.00 Annelinna Harukogu ees (Kaunase pst 23), grupijuht Egert Erm

T: kell 18.00 Tartu Linnaraamatukogu peamaja ees (Kompanii 3-5), grupijuht Egert Erm

K: kell 10.00 Rahvusarhiivi ees (Nooruse 3), grupijuht Egert Erm

N: kell 18.00 Tähtvere spordipargi parklas (Laulupeo pst 25), grupijuht Heidi Rajamäe-Volmer

Jalutuskäigud toimuvad iga nädal 20. märtsist kuni 31.12.2023. Juulis jalutuskäike ei toimu.

Jalutuskäikude kavandamisel on arvestatud, et alustatakse ja lõpetatakse alati samas kohas, kuhu saab mugavalt tulla jala, ühistranspordi või autoga. Enne jalutuskäiku on võimalik kasutada tualetti, jalutuskäigu ajal tehakse võimlemispaus ja vajadusel puhkepaus. Kõndima tulles palume riietuda mugavalt ja ilmale vastavalt ning kaasa võtta pudeli joogiveega. Koos kõnnitakse kuni 1,5 tundi mõõdukas tempos ja jalutusgrupis osalemine on tasuta!

 

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.